Vau, mitä vanhuksia! Kuvat iäkkäistä skeittaajista, voimistelijoista ja joogaajista hämmästyttävät

16.01.2015 09:30 - Reetta Haverinen

Vielä vanhuusiällä aktiivinen harrastaminen tai uuden taidon opettelu on täysin mahdollista. Nämä kuvat todistavat, että ikä on todellakin vain numero!

Kun puhutaan ikääntymisestä, mieleen tulevat ensimmäisenä rypyt, harmaat hiukset, jäykät nivelet ja vuosi vuodelta lisääntyvät kolotukset ja vaivat. Vanhenemiseen ei kuitenkaan kannata suhtautua aina negatiivisesti, sillä monille eläkeikä saattaa olla elämän onnellisinta ja aktiivisinta aikaa.

Toimittaja ja valokuvaaja Vladimir Yakovlev kyllästyi ihmisten negatiiviseen suhtautumistapaan ikääntymistä kohtaan. Mies päätti todistaa, että myös eläkeikäiset ihmiset elävät, riemuitsevat ja harrastavat aktiivisesti urheilua, musiikkia ja taidetta. Kuvillaan hän tahtoi täsmentää, että ikääntyminen voi olla kaikkea muuta kuin tylsää!

''The Age of Happiness'' -kuvasarja on vaikuttava kokonaisuus. Kuvissa hymyilee iäkkäitä maratoonareita, skeittaajia ja taitoluistelijoita. Löytyypä kuvien joukosta otos 63-vuotiaasta tankotanssijasta, Greta Pontarellista, joka aloitti tankotanssin harrastamisen vasta muutama vuosi sitten!

Vanhusten energisyys on vertaansa vailla. Nämä eläkeläiset peittoavat taidoillaan ja innostuksellaan taatusti monet nuoremmat harrastajat.

Pääset katsomaan kuvia näistä energisistä mummoista ja vaareista täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat