Waltteri Torikka voitti Tähdet, tähdet -kilpailun: "Kaikille yllättävää!"

11.05.2015 10:10 - Anna Hopi

Yleisö äänesti vuoden 2015 Tähtien tähdeksi Waltteri Torikan, ja toiselle sijalle jäi esiintyjäkonkari Laura Voutilainen.

Ennen tulosten julkaisua viime vuoden kisan voittaja Jari Sillanpää veikkasi voittajaksi Laura Voutilaista, mutta yleisö äänesti toisin. Waltteri Torikka sai äänistä 58 prosenttia ja Laura 42 prosenttia. Torikka esitti finaalissa kolme kappaleista, joista viimeisen kohdalla Sillanpää kutsui hänet mukaan 50-vuotisjuhlakonserttiinsa Olympiastadionille.

Oopperalaulaja Waltteri Torikka nousi ohjelman myötä julkisuuteen, sillä mies oli ennen TV-ohjelmaa suurelle yleisölle täysin tuntematon nimi. Mies sulatti etenkin naiskatsojien sydämet heittäytyvällä esiintymistyylillään.

- Jos tää on ollut mulle henkilökohtainen ja absurdi kokemus, niin tää on ollut äidilleni vielä pahempi. Hän sanoi juuri, että tämä oli paras mahdollinen äitienpäivälahja, kertoi Torikka Iskelmän Anna-Mari Raaskalle.

- Oli tämä meille kaikille jokseenkin yllättävää, vaikka äiti sanoi, että tämä oli odotettavissa, mutta niinhän kaikkien äitien kuuluukin sanoa.

Mira Luoti kutsui Waltteria seksisymboliksi ja Jari Sillanpää sanoi Torikkaa höhläksi. Kumpi ominaisuus toi voiton?

- Luulen, että molempien ominaisuuksien pitää olla läsnä lavalla. Se on ehkä se juttu esiintymisessä, niin ainakin luulen.

Torikka kertoi olevansa kovissa adrenaliinitasoissa, mutta aikovansa lähteä maanantai-aamuna kohti Kroatiaa.



Toiseksi jäänyt Laura Voutilainen oli myös ylpeä omasta panoksestaan.

- Hopea ei oo häpeä, kommentoi tähti Iskelmälle.

- Nyt on kaikkensa antanut olo. Pitää hieman laskeutua ja rauhottua ja miettiä, mitä oikeastaan tapahtui. Täällä oli upeaa esiintyä - olen nauttinut joka hetkestä.

Voutilaiselle vihjailtiin kansainvälisestä urasta ohjelman aikana, mutta se ei ole hänen ja muun muassa Juhani Merimaan mukaan artistin itsensä käsissä, vaan levy-yhtiön.

Kilpailut

Uusimmat