Voita romanttinen kylpyläloma kahdelle!

Olipa kyseessä hääpäivä, vuosipäivä tai kullan synttärit, sujuu merkkipäivä rattoisasti rentouttavan Holiday Club -kylpyläloman merkeissä. Myös ilman erityistä merkkipäivää kahdenkeskinen irtiotto tuo kummasti piristystä parisuhteeseen.

Nyt annetaan romantiikan kukoistaa! Mistä teidän rakkaustarinanne alkoi? Millainen oli ensitapaamisenne tai hääpäivänne? Tai se hetki, kun tiesit, että tässä on sitä jotain. Rakkautenne merkkipäivä.

Kerro rakkautenne merkkipäivästä ja valitse juuri teille sopiva romanttinen kylpyläloma! Satu Kotonen lähettää Lähetämme tarinankertojia romanttiselle viikonloppulomalle Holiday Club -kylpylähotelliin ja palkitsee Kulta Katriina -tuotepaketeilla.

Jaa kilpailu Facebookissa

Valitse kylpyläloma

Holiday Club Saimaa

Saimaan rannalla, Lappeenrannan Rauhassa, saa romanttinen kylpyläloma ainutlaatuiset puitteet. Nauti ylellisistä yöunista juhlatila Paviljongin yläkerrassa komeilevassa Deluxe-huoneessa tai Castle-hotellissa, joka on tarkoitettu vain aikuisille yöpyjille. Cirque de Saimaa -elämyskylpylän jälkeen illallinen à la carte -ravintolassa kruunaa romanttisen päivän yhdessä oman kullan kanssa.

Lue lisää

Holiday Club Caribia

Turun Caribiassa vietätte yhteistä, kiireetöntä aikaa kylpylän porealtaissa ja hierovien suihkujen alla. Nauttikaa löylyistä naisten ja miesten yhteisessä höyrysaunassa ja istahtakaa drinkeille allasosaston merirosvolaivaan. Romanttinen kävelyretki Aurajokea pitkin, kynttiläillallinen Classic Pizza Restaurantissa ja makoisat unet uudistetussa hotellihuoneessa ovat onnistuneen loman resepti.

Lue lisää

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Tampereen Kylpylässä yhdistät romantiikan, kylpylän ja kaupunkiloman helposti. Parvekkeellinen sviitti, muhkeat kylpytakit ja aivan hotellin tuntumassa olevat kaupunkinähtävyydet eivät jätä ketään kylmäksi. Rentoutukaa kylpylän poreissa ja saunoissa ja juhlistakaa irtiottoanne ravintolassa herkutellen. Yhteinen Harmony Duo -hemmotteluhoito tuo aivan omaa luksusta lomaanne.

Lue lisää

Holiday Club Katinkulta

Katinkulta on lomakeidas, jossa yhteistä aikaa vietetään aktiivisesti. Haastakaa toisenne keilamatsiin, vuokratkaa pyörät ja tehkää lenkki auringonlaskussa – tai luistelkaa käsi kädessä luonnonjäällä. Illalla kylpylä rentouttaa ihanasti ja ruoka maistuu teidän suosikkiravintolassanne.

Lue lisää

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kuusamon Tropiikki on luonnossa liikkujan paratiisi. Kylpylähotelli Rukan ja Kuusamon välimaastossa tarjoaa palan etelän tunnelmaa keskellä pohjoista luontoa. Miltä kuulostaisi retki Oulangan kansallispuistoon ja pulahdus ulkoilun jälkeen trooppiseen kylpylään?

Lue lisää
Seuraava

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 14.5.-1.6.2018. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 3 kpl kahden hengen kahden vuorokauden Holiday Club -kylpylälomia (sis. 2 vrk majoituksen kylpylähotellissa kahden hengen huoneessa, aamiaiset ja kylpylän vapaan käytön) sekä 12 kpl Kulta Katriina -tuotepaketteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.