Mikä olisi pahin menetys, jos vettä ei aamulla tulisikaan?

Vedenjakelussa on silloin tällöin katkoksia – joko äkillisiä tai ennakoituja.

Jaa kilpailu Facebookissa

Mutta mikä olisi pahin menetys, jos vettä ei aamulla tulisikaan? Valitse annetuista vaihtoehdoista tai keksi oma – kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 200 euron arvoinen Flamingo Spa -kylpyläelämys!

Aamukahvi jäisi keittämättä

Ei pääsisi suihkuun virkistäytymään

Likaisten astioiden vyöry keittiössä

Ei saisi vedettyä vessaa

Ei voisi luututa lattioita

Kukkien kastelu jäisi tekemättä

Joku muu, mikä?

HSY:n tekstiviestipalvelu

Ota käyttöön HSY:n tekstiviestipalvelu, joka ilmoittaa sinulle ennakoiduista vedenjakelukatkoksista!

HSY kunnostaa pääkaupunkiseudun vesijohtoverkostoa säännöllisesti. Tämä aiheuttaa noin 500 ennakoitua vedenjakelukatkosta vuosittain. Saat tiedon katkoksista tekstiviestillä, jos sinulla on tavallinen liittymä, joka löytyy numerotiedustelusta.

Mutta jos liittymäsi on rekisteröity muuhun osoitteeseen esim. työpuhelin, tai olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi tai liittymäsi on salainen, viesti ei sinua valitettavasti tavoita. Liity siinä tapauksessa HSY:n tekstarijärjestelmään, niin saat tiedon, vaikka numerosi olisikin salainen. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen!

TOIMI NÄIN

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 2.10.-27.10.2017. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 200 euron arvoinen Flamingo Spa -lahjakortti. Flamingo Span lahjakortti on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti Vesipuiston ja aikuisten Spa Kylpylän sisäänpääsyihin, Spa Kylpylän tai Day Span hoitoihin ja tuotteisiin sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaaren sisäänpääsyihin. Aikuisten Spa Kylpylän ikäraja on 18 vuotta. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä, ja se voidaan käyttää myös osissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.