My Fair Lady

Voita vapaaliput Oulun teatteriin!

Väriloiston, romantiikan ja mukaansatempaavan musiikin täyttämän My Fair Ladyn esitykset jatkuvat.

Tuttujen, mukaansatempaavien laulujen ja tanssien sekä upeiden kukka-asetelmien täyttämä musikaali kertoo kuvankauniista Eliza Doolittlestä, jonka käytös ja kielenkäyttö eivät vastaa ulkoista kuorta. Rääväsuisen ja karkeatapaisen Elizan elämä saa kuitenkin käänteen, kun päättäväinen kielitieteen opettaja Henry Higgins lyö ystävänsä kanssa vetoa siitä, onnistuuko hän kouluttamaan tytöstä hienon ja salonkikelpoisen seurapiirileidin. Kieliopin ja käytöstapojen opettelun lomassa paatunut poikamies Higgins, kuten moni muukin, havahtuu Elizan todelliseen potentiaalii...

Käsikirjoitus ja laulujen sanat Alan Jay Lerner, suomennos Mikko Koivusalo, musiikin sovitus Jussi Lampela, oikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy. Musiikin on säveltänyt Frederick Loewe. My Fair Lady pohjautuu George Bernard Shaw’n näytelmään Pygmalion. Musikaalin ensiesitys Broadwaylla vuonna 1956 oli suuri menestys ja siitä lähtien sitä on esitetty menestyksekkäästi eri puolilla maailmaa. Samanniminen elokuva, jota tähditti Audrey Hepburn, sai ensi-iltansa vuonna 1964.

Eliza Doolittlen roolissa vuorottelevat Rosanna Kemppi ja Yasmine Yamajako. Henry Higginsin rooleissa Janne Raudaskoski ja Kari-Pekka Toivonen.

Mukana on myös laulava ja tanssiva ensemble Joel Alalantela, Miina-Anniina Heiskanen, Fanny Hellström, Kati Hyvönen, Jere Hölttä, Jami Kontturi, Laura Koski, Anni Lantto, Enni-Maria Lämsä, Heli Pippingsköld, Aki Saarela, Meeri Toivonen, Saku Tonteri ja Jouni Uosukainen.

Kapellimestarin tahdit toteuttaa suuri musikaaliorkesteri.


Osta liput: teatteri.ouka.fi

Miksi haluaisit ystäväsi kanssa katsomaan teatteria?

Parhaiden perustelujen kesken arvomme viikoittain vapaaliput Oulun Teatteriin sinulle ja ystävällesi!

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!