Millaista apua arkeen sinä tai ystäväsi tarvitsette?

Vastaa ja voita käyttöösi Stellan apujoukot

Jaa Facebookissa

Millainen apu helpottaisi sinun tai ystäväsi arkea? Kerro se tässä, niin olet mukana kisassa

Yhteystiedot

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos!

Vastuu ihmisestä ja kodista vuoden jokaisena päivänä

Stellalaiset hoitavat rakkaudella ihmisen ja kodin. Stellalta saat laadukkaat kotipalvelut vauhdikkaan arjen helpottamiseen ja kotona-asumista tukemaan. Yksi kaipaa apua lastenhoitoon, toinen vaivattomuutta kotisiivoukseen, kolmas kotihoitoa ja neljäs turvaa kotona asumiseen. Stellalaiset ovat avuksi heistä jokaiselle!

Kotisiivous

Jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa. Siksi Stellan kotisiivous suunnitellaan aina toiveidesi mukaan. Stellan ammattilaiset lupaavat työlleen aina 100 %:n tyytyväisyystakuun!

Lastenhoito

Kun sinulla on menoja, saat Stellalta lapsellesi hyvää hoitoa. Lämpimät lastenhoitajat huolehtivat lapsistasi ohjeidesi mukaan vaikkapa viikoittaisen harrastuksesi ajan. Stellalta saat lastenhoitajat myös juhliin tai vaikka työpaikallesi!

Kotihoito

Kotihoito on hoitoa ja hoivaa onnellista ikääntymistä varten. Stellalaiset edistävät voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja palvelevat helposti kotona myös fysioterapiassa ja jalkahoidossa, jotta mahdollisimman monella olisi riittävät ja kattavat palvelut onnellisen kotona ikääntymisen tueksi.

Tutustu ja lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 9.4.–4.5.2018. Arvomme kaikkien osallistujien kesken neljän viikon aikana joka viikko yhden 3 tunnin apupaketin. Apu voi olla kotisiivousta, lastenhoitoa tai kotihoitoa (palkinnon arvo 93–147 euroa). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.