Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilampi: Todellinen persoonani on näkynyt vain yhdessä tv-sarjassa

12.03.2018 18:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 528 kertaa

Mikko Leppilampi kokee, että juontajana hän ei voi esitellä omaa minäänsä kunnolla yleisölle.

Luultavasti melkein kaikki suomalaiset tuntevat juontaja-näyttelijä Mikko Leppilammen, 39. Mikko Leppilampi kertoo Iskelmän Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa, että monelle suomalaiselle on vuosien saatossa muodostunut hänestä virheellinen käsitys.

- Lähestulkoon kaikissa kohtaamisissani uusien ihmisten kanssa rikon joitain ennakkoluuloja. Yleensä kuulee, että ”tiedätkö mitä, pidin sua ihan mulkkuna, mutta ootkin ihan ok”, Leppilampi kertoo Satu Kotosen haastattelussa.

Mikko Leppilampi uskoo, että ihmisten ennakkokäsitykset johtuvat pitkälti siitä, että hänellä ei ole ollut juuri tapana avata yksityiselämäänsä ja omaa persoonaansa julkisuudessa. Töissään hän joko näyttelee jotain roolia tai juontaa tv-ohjelmaa formaatin asettamissa tiukoissa raameissa. Tällöin hänen oma persoonansa ei juuri välity yleisölle.

- Omaa minää ei ole oikeastaan näkynyt muualla kuin Atlantin yli -ohjelmassa, Leppilampi sanoo.

Atlantin yli -ohjelmassa joukko julkkiksia purjehti valtameren yli Hjallis Harkimon ohjastuksessa. Ohjelma esitettiin viime syksynä. Leppilampi sanoo, että häntä itseään ei ole koskaan haitannut, että yleisö ei juuri pääse näkemään sitä todellista Mikkoa.

- Ikääntymisen myötä löytää oman identiteettinsä eikä enää ajattele niin paljon, mitä muut itsestä ajattelee, Leppilampi pohtii.

Lue myös: Mikko Leppilampi tuoreessa kuvassa pelkkä pyyhe yllään - esittelee elämäntapamuutoksensa tuloksia

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat