Kuva: Fotolia

Lasten suloinen viesti suomalaiskaupan ilmoitustaululla nousi nettihitiksi - katso kuva

08.09.2016 16:15 - Iiro Myllymäki

Etsiväkerho Pyörremyrskyn ilmoitus on sulattanut ihmisten sydämiä Facebookissa.

Maailmassa riittää aina selvitettäviä mysteerejä. Ketkäpä olisivat parempia ratkaisemaan mysteerejä kuin lapset kaikessa kekseliäisyydessään?

S-Market on julkaissut Facebook-sivullaan kuvan kaupan ilmoitustaululle kiinnitetystä sympaattisesta ilmoituksesta. Ilmoituksessa mainostetaan Etsiväkerho Pyörremyrskyä, jonka erikoisalaa on ratkaista ”kunnon mysteereitä”. Pyörremyrskyn etsivät pyytävät ihmisiä kirjoittamaan selvitettävistä mysteereistä lapulle ja jättämään lapun ilmoituksen yhteydessä olevaan paperista taiteltuun kuoreen.

Ilmoituksessa toivotaan ihmisten jättävän myös puhelinnumeronsa, jotta etsivät voivat aloittaa mysteerien selvittämisen. Lopussa vielä vakuutetaan, että ilmoituksen jättäjät ovat oikealla asialla eivätkä aio soittaa pilapuheluja.

Kuva on noussut Facebookissa suureen suosioon. Sillä on jo yli 6000 tykkäystä, ja sitä on jaettu noin 400 kertaa. Ihmiset ovat sankoin joukoin alkaneet pohtia, mitä elämänsä mysteereitä Pyörremyrsky voisi ratkaista. Kuva on saanut monet myös muistelemaan oman lapsuutensa etsiväkerhoja lämmöllä.

Mihin mysteeriin sinä haluaisit Pyörremyrskyn tarttuvan?

Lue myös: Innokkaan koulupojan haastattelusta tuli todellinen nettihitti - katso suloinen pätkä

Kilpailut

Uusimmat