Kuva: Fotolia

Vankikarkurit jäävät kakkoseksi tälle koiralle - pako tallentui videolle

18.09.2017 15:45 - Katariina Auvinen

Pyreneittenkoira ei ollut tyytyväinen lomapaikkaansa, joten karvakuono päätti tehdä asialle jotain.

Eräässä Yhdysvaltojen Virginiassa sijaitsevassa eläinsairaalassa valvontakamerat tallensivat hieman erikoisemman paon. 10-vuotias pyreneittenkoira oli tuotu hoitoon sairaalan tiloihin siksi aikaa, kun omistajat olivat lomamatkalla. 

Omistajat, Travis ja Danielle Cambell, eivät ollee kauaa olleet lomalla, kun he saivat soiton sairaalan henkilökunnalta. Heille kerrottiin, että koira oli yksinkertaisesti hävinnyt hoitopaikastaan. Kolme ovea oli avoinna, mutta murtautumisjälkiä ei näkynyt missään. 

Eläinsairaala päätti tarkastaa valvontakamerat, joista kävi ilmi, että koira oli keplotellut itse itsensä ulos hoitopaikastaan. Kameroiden mukaan pyreneittenkoira oli avannut yhteensä kolme erilaista ovea käyttäen pelkästään kuonoaan ja tassujaan. 

Koiraa ei meinannut löytyä mistään ja Cambellit levittivät sanaa kadonneesta koirastaan Facebook-sivujen kautta. Koira löytyi 15 tuntia myöhemmin hoitopaikan läheisyydestä, jossa se oli vain makoillut ja ottanut rennosti. Lemmikin löysi eläinsuojeluviranomaiset, jotka toimittivat sen takaisin hoitopaikkaan. 

Omistajat nimittivätkin karvakuononsa pieneksi Houdiniksi tämän tapauksen ansiosta. 

Lue myös: Halaaminen voi aiheuttaa koirallesi ahdistusta - 8 yleisintä koiranomistajan tekemää virhettä

Lähde: Thrillist

Kilpailut

Uusimmat