Kuva: Fotolia

Oletko miettinyt, miksi joku saa ravintolassa parempaa palvelua? Sedu Koskinen kertoi syyn

05.10.2017 09:30 - Anna Hopi

Ravintola-asiakas voi itsekin vaikuttaa erityiskohteluun.

Suomalainen liikemies ja baarikeisari Sedu Koskinen vieraili Huomenta Suomessa puhumassa elämästään kertovan Yön kuningas-kirjan tiimoilta. Koskinen tienasi parhaimpina vuosinaan 2000-luvun puolivälissä miljoonia ravintoloillaan.

- Rahaa tuli laitettua koko ajan uusin kohteisiin. Ei paljon mietitty, miten sitä ruvetaan keräämään lisää. Tehdiin koko ajan uusia juttuja, perustettiin baareja. Viidessä vuodessa liikevaihto kasvoi 100 miljoonaan euroon, Koskinen sanoo Katsomo-videolla.

Millaista on olla miljonääri?

- Kaikkeen tottuu. Kun sain ensimmäisen kerran paljon rahaa 1992, kävin katsomassa pankkikirjaa, että voiko tämä olla totta. Ei sen jälkeen tapahtunut oikein mitään. On se kiva tunne, mutta ei se kauaa kestä.

Yöelämän kuninkaana Sedu Koskinen vastaa mieluusti kysymykseen, mikä auttaa asiakasta saamaan baarissa parempaa palvelua.

- Naamavippi on tärkein. Jos on hyvä asiakas, joka huomioi myös portsarit, varmasti helposti on päästä sisään ravintolaan. Kyllä se näin menee elämässä, Koskinen sanoo.

Lue myös: Onko olutlasisi pesty kunnolla? Baarityöntekijä paljastaa keinot, joilla tiedät

Kilpailut

Uusimmat