Kuva: MTV

MTV: Aleksi, 34, ensivaikutelmastaan kohutun Redin uutena johtajana: ”Kuin olisi blenderissä”

06.02.2019 17:00 - Senni Loikala

Redin uusi kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen kertoo MTV:lle ensimmäisistä työpäivistään.

Aleksi Salminen, 34, aloitti Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan Redin uutena kauppakeskusjohtajana maanantaina. Salminen kertoo MTV:n haastattelussa, miten uusi ja vastuullinen työ on lähtenyt käyntiin. 

- Tänä aamuna sanoin toimistolla porukalle, että vähän kuin olisi blenderissä ollut, että kyllä tässä on saanut aikamoista myllytystä. Oikein hyvin, äärettömän positiivisin fiiliksin liikenteessä, vaikka kiirusta on ollut.

Ensimmäiset työpäivät ovat Salmisen mukaan sisältäneet esimerkiksi palavereita, joissa käydään läpi Redin nykytilannetta ja suunnitelmia tulevaisuudelle.

Rediä on kritisoitu rankasti. Monet ovat pitäneet kauppakeskusta erittäin sokkeloisena, asiakasmäärät ovat olleet kaukana toivotusta ja yrittäjät ovat olleet tiukoilla. Tänään Helsingin Uutiset kertoi, että Redin heikko aloitus aiheutti rakennusyhtiö SRV:lle yli 40 miljoonan euron tappiot viime vuonna. 

Millä tuntemuksin Aleksi Salminen hyppäsi valtavasti kritiikkiä saaneen kauppakeskuksen johtoon? 

- Totta kai siinä on pieni hirvitys ja kauhistus, mutta se on positiivinen asia. Olen sellainen tyyppi, kun kaikki ei ole selvää, vaan on myllerrystä, niin se kiehtoo. Toisaalta kiva lähteä purkamaan ja perkamaan, ja katsoa mitä alta löytyy viime kädessä.

Lue myös: Suomalainen työpaikkailmoitus naurattaa netissä: "Osa-aikainen Jjvfuöygömöjfboåcff"

Lue myös: Jokainen voi löytää unelmiensa työpaikan - viisi vinkkiä

Lue myös: Oletko oikeassa työpaikassa? Testaa 8 kysymyksen avulla

Kilpailut

Uusimmat