Kuva: Shutterstock

Luonteeltaan dramaattisimmat horoskooppimerkit listattiin - löydätkö omasi joukosta?

03.02.2021 16:15 - Emmi Moilanen

Etenkin kesän lapset näyttävät suhtautuvan asioihin suurella tunteella.

Horoskoopit ovat hauska keino tarkastella omaa elämäntilannetta ja kirjoitimmekin hiljattain siitä, miltä eri merkkien edustajien rakkauselämä tulee näyttämään vuonna 2021. Horoskooppien myötä voi kokeilla tulkita myös omaa persoonaa sekä käytöstään eri tilanteissa. Nyt Pure Wow -sivusto julkaisi listauksen, joka paljastaa merkkien edustajat, jotka ovat kaikista dramaattisimpia toimissaan.

Voit lukea listauksen alta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Itsevarma leijona nauttii huomion keskipisteenä olemisesta ja tästä syystä joskus tuntuukin siltä, että hän oikein vetää draamaa puoleensa. Myös leijonan äänekäs nauru, rohkea tyylillä ja vaatteilla leikittely sekä räiskyvä huumorintaju viestivät ympärillä oleville, ettei merkin edustajan elämästä puutu väriä tai menoa. Leijona suhtautuu asioihin yleensä suurella tunteella, ja reaktiot tulkitaan usein herkästi myös dramaattisiksi eleiksi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravun elämään käänteitä ja suuria myllerryksiä tuo hänen tunne-elämänsä. Herkän ravun tunnereaktiot saattavat vaikuttaa voimakkailta, sillä merkin edustajat reagoivat usein muita herkemmin pieniinkin muutoksiin elämässään. Olipa kyse sitten ilosta, surusta, pelosta tai odottavasta jännityksestä, rapu ottaa tilanteista kaiken irti. Ravun elämää värittää laaja tunneskaala ja hän osaa erinomaisesti myös käsitellä kokemiaan asioita niin itsekseen kuin läheistensäkin kanssa.

Oinas (21.3.-19.4.)

Jääräpäinen ja peloton oinas mielletään usein dramaattiseksi sekä suurieleiseksi, sillä hän heittäytyy useimpiin tilanteisiin arkailematta mukaan. Tämä ei jää lähipiiriltäkään huomaamatta, sillä oinas haluaa myös muiden olevan kartalla siitä, mitä hänen elämässään on juuri nyt meneillään. Oinas asettaa tavoitteensa aina korkealle, ja iloitsee myös näyttävästi toteutuneita unelmiaan.

Lue myös: Miltä vuosi 2021 näyttää kohdallasi? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa suurimmat käänteet

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat