Kuva: Fotolia

Äitienpäivän parhaat lahjat budjetilla elävälle - 6 vinkkiä!

11.05.2017 12:15 - Senja Rapila

Äitienpäivänä kaikista tärkeintä on yhdessäolo.

Lukipa tätä artikkelia sitten epätietoinen mies taikka äitienpäivälahjaideoita etsivä lapsi, toimii Elite Daily -sivuston listaamat vinkit jokaiselle.

1. Järjestä brunssi

Kata pöytä kauniisti ja hae kaupasta pöytään kauniita kukkia, jos et valkovuokkoja jaksa alkaa metsästämään. Koristele pöytä mieleiselläsi tavalla ja käy hakemassa kaupasta esimerkiksi valmiscroissantteja, erilaisia juustoja, hedelmiä...

Voit myös kokeilla tehdä trendikkäitä kananmunapilviä, joista vinkkasimme aiemmin. Voit lukea niistä enemmän täältä.

2. Käykää piknikillä

Vie äitisi hänen lempipaikkaansa tai puistoonsa piknikille. Tai vaihtoehtoisesti sellaiseen paikkaan, missä hän ei ole käynyt ikinä. Ota mukaan herkkueväitä; salaattia, leipää, keksejä, jääteetä ja pehmoinen piknik-viltti. Tämän lisäksi voit ottaa mukaan myös tyynyt ja ohuen viltin, jos ruokailun jälkeen haluatte köllötellä nurmikolla ihastellen sinitaivasta.

Piknik kannattaa järjestää tietenkin sillä varauksella, että sää on hyvä.

Brunssille tai piknikille voi hankkia jos jonkinmoista herkkua, mistä oma äiti tykkää. (kuva: Fotolia)

3. Järjestä kotihemmottelua

Vietä päivä äitisi kanssa kotona rentoutuen. Osta kaupasta kasvonaamio kurkkuineen, kylvettäkää jalkojanne ja tehkää mani- ja pedikyyrit. Tämä lahja on täydellinen juuri sen vuoksi, että äitisi saa tarvitsemaansa hemmottelua, mutta myös sen lisäksi laatuaikaa ihanan lapsensa kanssa.

4. Vie äitisi patikoimaan

Jos äitisi rakastaa ulkoilua, mikä olisikaan mukavampaa kuin lähteä yhdessä perheen kanssa rentoutumaan luonnon helmaan. Jos asutte kaupungissa eikä teillä ole mahdollisuutta päästä luonnon keskelle, voitte käydä kävelyllä kaupungin keskustassa ja ihailla kevään tuloa.

 

Hyvällä säällä patikointi on oiva vaihtoehto viettää laatuaikaa perheen kanssa. (kuva: Fotolia)

5. Kokoa muistolaatikko

Tämä on helppo ja varmasti rakastettu äitienpäivälahja. Valitse laatikko tai lasipurssi ja koristele se mieluisalla tavalla. Täytä purkki asioilla, joilla on merkitystä sinulle ja äidillesi. Lisää sinne valokuvia teistä tai pieniä koruja tai muita esineitä, joilla on tunnearvoa. Voit myös kirjoittaa paperille asioita, joita rakastat äidissäsi, ja laittaa myös ne paperit mukaan purkkiin.

6. Leivo hänelle

Jos sinussa on edes hiukka leipuria, voit leipoa äidillesi kuivakakun tai suloisia muffineja äitienpäivälahjaksi. Ja mikä parasta, pääset sinäkin nauttimaan äitienpäivälahjastasi herkutellen!

Olemme myös listanneet muita äitienpäivälahjaideoita äideille, jotka eivät halua lahjaksi mitään tavaraa. Voit lukea lahjavinkit täältä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Paljon onnea, äiti! – katso parhaimmat lahjavinkit

Lue myös: Vapun reseptit: Helppo äitienpäivän marjapiirakka

Lue myös: Minun tarinani: Jos äitini olisi elossa, en olisi sama ihminen, joka olen tänään

Kilpailut

Uusimmat