Kuva: Martat

Marjarahka saa makua tuoreista kesämarjoista - katso resepti

26.06.2017 09:18 - Martat - Luettu 341 kertaa

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Kesällä voi nauttia marjarahkaa, joka on tehty tuoreista marjoista tai pakastemarjoista.

Valmistusohje

2–2 ½ dl kevytvispikermaa
1 purkki (250 g) maitorahkaa
4 rkl sokeria
1–2 tl vaniljasokeria
3-4 dl marjoja

1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
2. Lisää rahka vaahtoon varovasti sekoittaen. Mausta sokereilla.
3. Lisää joukkoon tuoreet tai hieman sulaneet marjat ja sekoita varovasti

VINKKI!

Marjarahka sopii lettujen, pannarin ja köyhien ritareiden seuraksi tai vaikkapa kakun täytteeksi.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kuuntele Iskelmää puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat