Kuva: Martat

Valkosipulilla maustetut friteeratut katkaravut sopivat salaatin kera nautittavaksi - katso resepti

26.06.2017 09:36 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

oliiviöljyä
valkosipulinkynsiä
kuorittuja katkarapuja

1. Kuumenna öljy kattilassa kohtuullisen kuumaksi. Hienonna joukkoon runsaasti valkosipulinkynsiä. Lisää hetken kuluttua katkaravut.

2. Nosta katkaravut ja valkosipulinkynnet noin minuutin kuluttua joko yhteen tarjoilukulhoon tai annoskulhoihin.

Friteeratut katkaravut on nopea valmistaa. Vihreän salaatin ja patongin kanssa tarjottuna se on mukava illanistujaisateria.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kuuntele Iskelmää puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat