Kuva: Fotolia

Metallinhohtoa ja luonnonläheisyyttä - katso millaisia ovat uudet sisustustrendit

06.07.2017 15:15 - Reija Saarinen

Sisustuksessa muun muassa luonnonläheisyys on läsnä.

Sisustustrendit vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Kuten tavallista, kesällä suositaan vaaleampi, kevyempiä kankaita, kun taas syksyä ja talvea kohden mentäessä kotiin kaivataan ehkä enemmän lämpöä.

Sisustussuunnittelija Katharine Pooley kertoi Independtille seuraavista suurista sisustustrendeistä. Jos siis olet aikeissa hankkia uusia sisustustuotteita, tai olet kenties heittämässä jotain pois, katsasta ensin täältä, millaisilla asioilla kotia syksyllä oikein sisustetaan.

1. Metallinhohto

Kulta, pronssi, hopea ja ruusukulta näkyvät vahvasti sisustustrendeissä juuri nyt. Sisustussuunnittelija Pooleyn mukaan etenkin pronssi tulee olemaa syksyllä suuri trendi.

2. Tekstuuri ja kerroksellisuus

Pooleyn mukaan kankaiden tekstuuri tulee olemaan entistä suuremmassa osassa. Näyttäviä pintarakenteita nähdään etenkin torkkupeitoissa ja tyynynpäällisissä.

- Kankaissa näkyy ajattomuus, ja ne sopivat huoneeseen kuin huoneeseen, hän kertoo.

3. Luonnonläheisyys

Tulevien kuukausien aikana sisustuksessa suunnataan entistä lähemmäs luontoa. Se näkyy niin värivalinnoissa kuin pintamateriaaleissakin. Ensi keväänä suuressa huudossa ovat muun muassa harmaa sekä puun eri sävyt.

4. Eleganssi

Selkeä ja innovatiivinen suunnittelu tulee näkymään seuraavien kuukausien aikana sisustuksessa. Homma pidetään selkeänä, tyylikkäänä ja vähäeleisenä.

5. Takka

Erilaiset takat tekevät vahvan paluun. Jos siis omaa ei ole, kannattaa hankkia, vaikka sisustustakka, joka luo kaunista tunnelmaa syksyn ja talven keskellä.

Lue myös: Tuo kesä kotiin - kokosimme ihanimmat sisustusuutuudet yhteen

Lue myös: Sisustusvirhe, joka pilaa yöunesi - oletko sinä sortunut?

Lue myös: Sisustusasiantuntija Hanna Sumari: "Mustavalkoisella sisustaminen on vaikea laji"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat