Kuva: Shutterstock

Mukavuus on tämän talven kuumin kenkätrendi - ota inspiraatiota arkeen ja juhlaan

27.11.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Tänä talvena mukavuudesta ei tingitä edes juhlissa.

Uutisoimme aiemmin juhlakauden kuumimmista trendeistä. Tämän talven kuumin trendi kenkämuodissa on mukavuus, ja muodikkaista jalkineista löydät vaihtoehdon arjen lisäksi myös juhlapukeutumiseen.

Katso alta Pure Wow -sivuston tekemä listaus kengistä, jotka ovat mukavat jalassa ulkonäöstä ja tyylikyydestä tinkimättä.

Matalat bootsit

(kuva: Shutterstock)

Älä anna kenkien rouhean ulkonäön hämätä, sillä saappaat sopivat niin rokimpaan kuin tyttömäiseenkin tyyliin. Ennen kaikkea nämä jämäkät kengät ovat mukavat jalassa säällä kuin säällä.

Matalat tolppakorot

(kuva: Shutterstock)

Rakastatko korkokenkiä, mutta jalkasi tuntuvat rasittuvan liikaa koroilla kävelemisestä? Tässä tilanteessa matalat tolppakorot ovat valintasi. Saat korkokengän tuomaa lisäpituutta ja mukavuuden samassa paketissa.

Muhkeat lenkkarit

(kuva: Shutterstock)

Lenkkarit ovat trenditietoisen valinta, ja mukavat kengät ovatkin saavuttaneet huiman suosion viimeisen vuosikymmenen myös tyylikkäässä arkipukeutumisessa.

Kitten heel -korot

(kuva: Shutterstock)

Myös tämä klassikkomalli on mukavuudenhaluisen korkokenkäkäyttäjän valinta.

Loaferit

(kuva: Shutterstock)

80-luvun loppupuolen trendikenkä on ottanut paikkansa muodin maailmassa. Nämä pehmeät kengät mukautuvat käyttäjänsä ja jalkaan, jolloin pidemmätkin kävelymatkat tuntuvat kevyeltä.

Maiharit

(kuva: Shutterstock)

Myös maiharit sopivat lähes jokaiseen tyyliin. Yhdistitpä kengät sitten kukkamekkoon tai farkkuihin ja kauluspaitaan, lopputulos on aina yhtä trendikäs.

Lue myös: Yllättävä farkkutrendi nauttii suuresta suosiosta - löytyykö sinun kaapistasi?

Lue myös: Pidä valkoiset kengät puhtaina - parhaimmat niksit koottiin yhteen

Lue myös: Trendikkäin paitamalli on suloinen mutta seksikäs - katso

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat