Kuva: Shutterstock

Luo kesän säväyttävimmät kynnet kotoa löytyvillä tarvikkeilla - vain mielikuvitus on rajana

24.05.2020 18:15 - Ella Haura

Kokosimme ohjeita esimerkiksi pilkullisten ja marmorikuvioisten kynsien loihtimiseen.

Nyt jos koskaan on aikaa kokeilla uusia trendilakkauksia, joilla hämmästytät ystäväsi, erotut joukosta ja piristät ennen kaikkea omaa päivääsi.

Polka dot, liukuväri ja marmori ovat kaikki toteutettavissa kotona löytyvillä välineillä, ja lisämaustetta kynsiin saat erityisesti teipin avulla. Kaikki tyylit kannattaa myös viimeistellä läpinäkyvällä kynsilakalla, jotta kynnen pinta jää tasaiseksi. 

Polka dot

Pilkulliset kynnet ovat helppo toteuttaa ja, tyylin voi toteuttaa useilla eri väriyhdistelmillä. Tarvitset tyyliä varten vähintää kahta eriväristä lakkaa sekä hiuspinnin tai hammastikun.

Lakkaa ensin pohjaväri ja kasta pinni toiseen valitsemaasi lakkaan. Painele sen jälkeen pilkkuja kynnen pintaan. Parhaiten pilkkujen maalaamisessa toimii hengetön hiuspinni, josta väri irtoaa parhaiten. Pinnistä kannattaa pyyhkiä ylimääräinen lakka kynttä vaihtaessa, jotta lopputulos on tasainen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liukuväri

Ombré-tyylisen liukuvärin voit tehdä meikkisienen avulla. Ombré-kynsiin tarvitaan kaksi väriä, joiden haluat sulautuvan toisiinsa. Tyylin pohjaväriksi on suositeltavaa käyttää valkoista lakkaa.

Maalaa kynnet ensin valkoisiksi, ja kun väri on kuivunut, ota esiin meikkisieni. Pyyhkäise sieneen toisissaan kiinni olevan raidat käyttäen kahta väriä, minkä jälkeen paina sientä kynnen pintaa vasten. Tämä kannattaa tehdä varovasti töpötellen, jotta väri levittyy haluamiisi kohtiin. 

Väri leviää helposti sienestä kynnen yli, ja pääset sormiin levinneestä väristä eroon vanhalla meikkisiveltimellä. Kostuta sivellin kynsilakanpoistoaineella, niin saat pyyhittyä ylimääräisen lakan tarkasti kynsien ympäriltä.

Liukuvärin onnistuminen saattaa vaatia harjoittelua, mutta oikean tekniikan löytyessä tulos on upea! Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marmori

Voit loihtia kynsiisi marmorikuvion muovikelmun avulla ja tarvitset tyyliin jälleen kahta väriä. Lakkaa ensin valitsemasi pohjaväri kynsiin ja anna sen kuivua. Leikkaa sitten kelmusta useita arkkeja ja rutista ne palloiksi.

Kun kelmupallot ovat valmiita, lakkaa kyntesi toisella värillä ja painele kosteaa kynttä muovikelmulla. Alla oleva väri alkaa näyttäytyä marmorityylisenä kuviona. Vaihda välissä uuteen kelmupalloon, kun vanha on täyttynyt väristä. Muistathan tässäkin tyylissä lakata kynnet lopuksi läpinäkyvällä päällyslakalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuviointi teipillä

Teippikuvioinnissa on helppo heittäytyä luovaksi ja vain mielikuvitus on rajana. Voit leikata teipistä haluamiasi muotoja, esimerkiksi sydämiä, ja asettaa ne kynnellä olevan pohjavärin päälle. Maalaa sitten toinen kerros kynsilakkaa ja irrota teippi lakan kuivuttua. 

Yksinkertaisen ja tyylikkään manikyyrin voit luoda samalla periaatteella, eli asettamalla teippipalan merkitsemään kynnen vaaleaa kärkiosaa.

Jos olet ensikertalainen, teipillä kikkailu kannattaa aloittaa tällä yhden linjan periaatteella. Manikyyriin saa helposti eroa myös valmiilla kynsitarroilla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Naisella nerokas kikka koiran kynsien leikkaamiseen - hittivideota katsottu yli 2 miljoonaa kertaa

Lue myös: Kesän hempein kynsitrendi? Katso kuvat upeista "taivasmanikyyreistä"

Lue myös: Pedikyyrikausi lähestyy! Viisi suloista lakkausideaa, joilla viimeistelet kesän asukokonaisuudet

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat