Kuva: Mikko Räsänen

Antti Railion uutuuskappale kertoo ensirakkaudesta - laulaja oli jättää musiikin tyttöystävän vuoksi

03.02.2017 10:00 - Vilma Kaura

Laulaja ihastui ensimmäisen kerran päiväkodissa ja rakastui juuri 18 täytettyään.

Uuden levyn parissa työskentelevä laulaja Antti Railio on julkaissut tuoretta musiikkia. Ensirakkaudesta kertovan Onnesta syntyneet -kappaleen on sanoittanut Lauri Luusuaniemi ja sen ovat säveltäneet Pasi Ojala ja Petri Somer.

Railion mukaan kappaleen tunnelma tempaisi hänet mukaansa välittömästi, sillä nuoresta rakkaudesta kertova kappale toi muistot pintaan miehen omasta ensirakkaudesta.

Laulaja kertoo muistavansa elämänsä ensirakkauden lisäksi myös ihka ensimmäisen ihastumisen, joka tapahtui miehen ollessa päiväkoti-ikäinen.

- Olimme tytön kanssa parhaita ystäviä. Kannoin häntä aina joka paikkaan ja näytin, miten vahva olin. Sitten me vähän pusuttelimme ja muiskautimme aina ohi mennen. Muistan olleeni ylpeä tuosta kaikesta ja suhtauduin siihen vähän niin, että minä olin Tarzan ja hän oli Jane, Railio muistelee lapsuuden ihastustaan Iskelmän haastattelussa.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Olin valmis uhraamaan kaiken"

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä Railion elämään astui hänen ensirakkautensa, jota laulaja kuvailee rakastaneensa erityisen palavasti. Jopa niin palavasti, että mies oli vaihtamassa musiikin lakimiehen uraan.

- Olin valmis uhraamaan kaiken ja olin vähän aikaa vegaanikin. Elelin sellaisessa "Laa Laa" -maailmassa, jossa kaikki paha katosi, hän muistelee nauraen.

Myös Railion isoveli huomautti pikkuveljelleen tämän muuttuneesta käyttäytymisestä ja yritti neuvoa häntä säilyttämään oman itsensä parisuhteesta huolimatta, ettei mies jäisi tyhjän päälle eron tullessa.

- Siinä se sitten nähtiin, kun bänät tuli, että herkkä Antti olikin monta vuotta aivan surun murtama.

Ensirakkauden unohtumiseen vaadittiin lopulta uusi rakkaus, joka seisoo Railion rinnalla vielä nykypävänäkin.

- Ajattelin eron jälkeen, etten löydä enää ikinä ketään. Sitten löysin yhtäkkiä lasteni äidin ja kaikki tuo unohtui, onnellista perhe-elämää viettävä laulaja sanoo.

Kuutele alta Antti Railion uutuuskappale Onnesta syntyneet.

Lue myös: Antti Railio löysi uralleen uuden suunnan - katso paluuvideo

Lue myös: Antti Railio toi kaksisuuntaisen mielialahäiriön julkisuuteen lasten takia: "Nyt alkaa uusi elämä"

Kilpailut

Uusimmat