Kuva: Mikko Räsänen

Anssi Kelan jymy-yllätys: 30-vuotisjuhlakonsertti Helsingin Jäähallissa!

06.02.2017 11:00 - Senja Rapila - Luettu 191 kertaa

30 Vuotta Kelaa -konsertti järjestetään 6. toukokuuta.

Muusikko Anssi Kela juhlistaa 30-vuotista artistiuraansa toukokuussa Helsingin Jäähallissa. Ensimmäisen keikkansa ja biisinsä vuonna 1986 tehnyt Kela nähdään Jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta.

Konsertissa tullaan kuulemaan monia tuttuja hittejä vuosien varrelta, mutta myös tuoreimpia kappaleita. 30 Vuotta Kelaa -jäähallikonsertti on ollut Kelan pitkäaikainen haave, joka toteutuu vihdoin.

- Oma hallikeikka on ollut pitkäaikainen haaveeni, jota kohti olen tehnyt määrätietoisesti työtä. Kun huomasin, että maata on tullut kierrettyä jo 30 vuoden ajan, niin päätin palkita itseni ja bändini tällaisella vähän herkullisemmalla keikalla, Anssi Kela kertoo Live Nationin tiedotteessa.

- Tähän suuntaan on vääjäämättä menty, mutta silti haaste on yksi urani suurimmista — harva asia on koskaan hermostuttanut minua niin paljon kuin tämä keikka. Tulossa on kuitenkin hieno ilta: keikka, joka muistetaan. Muistan itse kristallinkirkkaasti ensimmäinen näkemäni jäähallikeikan, joka oli Deep Purple vuonna 1987 samassa hallissa. Kun nyt 30 vuotta myöhemmin nousen vihdoin samalle lavalle, niin jonkinlainen ympyrä sulkeutuu ja isoista unelmista tulee totta.

Liput tapahtumaan tulevat myyntiin perjantaina 10.2. kello 09:00 alkaen. Liput voit ostaa Ticketmasterista.

Pääset konsertin Facebook-tapahtumaan täältä.

Lue myös: Me Naiset: Lauri Tähkä lopetti alkoholin käytön - perusteli väsymyksellä

Lue myös: Jenni Vartiainen, kuullaanko tulevalla levylläsi lisää seksibiisejä?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat