Kuva: Senja Rapila

Arttu Wiskari paljasti romanttisen kappaleen, jota tanssii häissään vaimon kanssa

08.06.2017 14:57 - Anna Hopi - Luettu 1 045 kertaa

Laulaja järjestää ensi viikon viikonloppuna vaimonsa kanssa isot juhlat lähipiirille.

Laulaja Arttu Wiskari on ollut neljän vuoden ajan Pauliina-vaimonsa kanssa naimisissa. Pariskunta järjestää häät lähipiirilleen lähipäivinä Pälkäneellä.

- Mietimme pitkään, että koska oikein järjestämme häät. Minulla oli firman pyöritustä ja paljon töitä, ja vaimokin aloitti uudet duunit. Häät vain siirtyivät. Sanoin yhdessä kohtaa vaimolle, että nyt pidetään ne. Säästetään vähän rahaa ja pidetään ne bileet. Saimme vihdoinkin varattua hääpaikan ja kirkon, laulaja kertoo Iskelmän juontajalle Satu Kotoselle.

- Lapset ovat sen ikäisiä, että heidät voi jättää hyvällä omallatunnolla hoitoon, ja itse voi ottaa rennosti ne juhlat. Voimme ottaa rennosti sen häiden jälkeisen päivänkin, ja mennä vaikka jonnekin brunssille, mies suunnittelee.

(kuva: Mikko Räsänen)

Epämuodolliset, isot bileet

Häistä tulee suuret juhlat. Wiskari ajattelee, että niistä kannattaa tehdä näyttävät, koska pariskunta pitää juhlat läheisiään ajatellen.

- Minun puolelta ei tule paikalle sukua, kun ei ole serkkujakaan. Vanhemmat ja sisarukset tulevat tietenkin. Vaimon puolelta sukua tulee enemmänkin, hän kertoo.

Pariskunta on ehtinyt suunnitella tulevaa juhlapäivää.

- Pieni muodollinen käynti kirkossa, lyhyt setti. Vedetään jumalan kämmenellä ja lähdetään menemään. Sitten vaan sikaa grilliin, summaa Arttu maanläheiseen tyyliinsä.

Hän vitsailee laittavansa Tähdet, tähdet -ohjelman Lady Gaga -puvun häihinsä ylle. Hän vakavoituu, ja toteaa, että pukujuhlat on todennäköisesti tulossa.

- Silti haluamme pitää aika vapaalla meiningillä. Kirjoitimme hääkutsuihinkin, että voi ottaa rennosti. Jos joku haluaa loppuillasta vetää shortseissa juhlissa, niin siitä vaan.

Juhlien aikana tullaan todennäköisesti kuulemaan jossain muodossa Juha Tapion Vuodet vieriä saa, joka on parin yhteinen kappale.

- Häissäkin tulemme sitä varmasti tanssimaan yhdessä. Se ei ole ehkä mun lempibiisi Juha Tapiolta, mutta Juha Tapio on mun ja vaimon yhteinen suosikkiartisti, mies kertoo.

Wiskari sanoo, ettei ole vielä miettinyt, mitä antaa vaimolleen huomenlahjaksi.

- Se on työn alla!

(kuva: Warner Music Finland)

Vaimolla vastuu muutosta

Wiskareiden elämässä on suuria muutosten tuulia muullakin tavalla. Perhe on äskettäin muuttanut uuteen kotiin. Laulaja kiittelee vaimoaan, joka hoiti suuren osan muuttojärjestelyistä.

- Hoidin lähinnä tavaran kantamista. Pauliina laittoi kaiken paikoilleen. Olihan siinä vähän remppaa ennen muuttoa. Täytyy antaa pisteet vaimolle, koska hän hoiti tämän stressaavimman osan hyvin - pitää muistaa, että yhtälössä on mukana lapsia, koiria ja marsuja, hän luettelee myhäillen.

Muutoinkin Arttu Wiskari ylistää vaimonsa organisointikykyjä.

- Se nainen pitää minut kasassa! Meillä on sellainen järjestely vaimon kanssa, että minä en aina pääse lähtemään ulos, kun haluan, mutta vaimo pääsee joka kerta. Se johtuu siitä, että vaikka eläisimme kuinka tasapainoisessa parisuhteessa, tosiasia on, että vaimo hoitaa enemmän asioita kotona, Arttu linjaa.

- Ei siinä ole kahta sanaa, etteikö hän pääsisi tuulettumaan kun haluaa. Hain juuri äskettäin tunnin myöhässä lapset päiväkodista. Vaimo hoitaa laskut, lapset, koirat, ruokaostokset... Hän pitää minut "läjässä", mies summaa.

Arttu Wiskarin uusi kesäkappale saa peput pyörimään. Kuuntele täältä kappale, ja lue sen tarina kokonaan.

Kilpailut

Uusimmat