Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholm tunnustaa - keräsi 10 vuotta rohkeutta jutellakseen Vesa-Matti Loirille!

21.06.2017 08:43 - Anna Hopi

Yö-nokkamies kunnioitti näyttelijälegendaa niin paljon, ettei rohjennut kohdata häntä.

Laulaja Olli Lindholm kertoi Iskelmän haastattelussa siitä, miten hänen nuoruudessaan idoleita ja artisteja kunnioitettiin ihan eri tavalla kuin nykyään. Rokkari keräsi itse kymmenen vuotta rohkeutta, jotta uskalsi mennä kiittämään äärettömästi ihailemaansa taiteilija Vesa-Matti Loiria tämän urasta.

- Aina kun näin hänet, en vain uskaltanut puhutella häntä. Sitten vuonna 2005 Levillä rohkaisin itseäni, että nyt jukolauta, sanon sen. Sanoin, että "Pojat-elokuvan se kohta, kun juokset junan perässä, se on parasta, mitä on tehty tässä maailmassa." Olli muistelee hymyillen.

- Siinä meni 10 vuotta! Ja niin sen pitäisi mennä. Et voi mennä toisten syliin ja naamalle.

Kansantaiteilija Loiri kuuluu Olli Lindholmin suuriin fanituksen kohteisiin. (kuva: Mikko Räsänen)

Yö-nokkamies myöntää yhdessä Pate Mustajärven kanssa antamassaan haastattelussa saaneensa niin sanotun vanhanaikaisen kasvatuksen. Siihen kuuluu se, että ravintolassa ruokapöytään mennessä otetaan lakki pois päästä, sanotaan kiitos ja anteeksi.

- Jonkun mielestä ne ovat tyhmiä juttuja, meidän mielestä ne ovat hienoja tapoja. Sama ajatusmaailma on siinä, jos diggailet jotakuta, niin siinä fanituksessakin pitää olla kohteliaisuutta ja tyyliä, Mustajärvi toteaa.

Lue myös: Rock-legendat Pate Mustajärvi ja Olli Lindholm nimeävät vahvuutensa: Uskallamme olla naurettavia

Kilpailut

Uusimmat