Kuva: Mikko Räsänen

Olli Lindholm yllättyi keikkamatkalla - bussi syttyi tuleen!

30.06.2017 17:12 - Anna Hopi

Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholm on tottunut siihen, että tien päällä tapahtuu kaikenlaista. Yhtä hän ei olisi kuitenkaan osannut odottaa.

Yö esiintyi perjantaina Iskelmäfestivaaleilla, ja solisti Olli Lindholm veti bändeineen energisen keikan. Yleisö ei voinut aavistaa, että taustalla varjostivat huolet keikkabussista. Lindholm toteaa olevansa konkari, joka on tottunut erilaisiin vastoinkäymisiin keikkamatkojen varrella.

Silti häntä yllätti, kun keikkabussi valutti öljyt ja sammui Himoksen festarialueen mäkeen.

- Sieltä irtosi tuulettimelle menevä hydrauliikkaletku, ja öljyt menivät mäkeen. Roudari soitti minulle puoli kahden aikaan, että he eivät ehdi hoitamaan asiaa. Sain Keuruulta yhden kaverin hoitamaan asiaa. Keikan jälkeen kysyin, miten homma etenee. Hän ei saanut autoa korjatuksi niin nopeasti kuin toivoimme. Hätä ei ole kuitenkaan tämännäköinen. Hommasin meille autot, ja ajamme niillä kotiin, Lindholm kertaa tapahtumia.

Artisti kertoo, että keikkabussi haetaan lauantaina pois festarialueelta. Hän sanoo, ettei tämä ole pahinta, mitä on sattunut keikkabussin kanssa.

- Tämä on tätä artistin arkea. Juhannusaamuna, kun mentiin Vaasaan, bussi syttyi tuleen. Tyhmintä oli se, että kitaristimme Jussi Turpeinen lähetti minulle Facebookissa kuvan palavasta autosta. Olisi hän edes voinut soittaa! Onneksi roudarimme oli palomies, ja sammutti tulen, konkaritähti nauraa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Olli Lindholm paljastaa inspiroivimman Vain elämää -kollegan: "Hänen seurassaan nuorrun 30 vuotta"

Kilpailut

Uusimmat