Kuva: Mikko Räsänen

Jari Sillanpäälle nousi Vain elämää -kuvauksissa pelko - liikuttuu muistellessaan kollegoiden reaktiota

16.08.2017 23:03 - Anna Hopi

Sillanpää sai muilta artisteilta täyden hyväksynnän eloisalle persoonalleen.

Laulaja Jari Sillanpää on paitsi lavojen suvereeni viihdyttäjä, myös syvällinen pohtijaluonne. Hän sanoo kohdanneensa Vain elämää -sarjassa kasvun paikkoja.

- Joskus se ottaa päähän itsessä, miten ihminen ei mene eteenpäin. Elämä menee ylös ja alas. Palaat asioihin joiden toivot poistuvan elämästäsi, jotta voit elää rauhallisempaa elämää. Yhtäkkiä vanhat piirteet yllättävät - ihminen ei ole ikinä valmis, hän pohdiskelee.

- En varmaan oppinut oikein mitään uutta Vain elämää -kuvauksissa, näin vain itsestäni eri piirteitä: olenko noin malttamaton tai pikkutarkka, olenko noin rento... Katsoin itseäni sellaisena kuin olen. Joskus sitä toivoisi, ettei mikään satuttaisi, ja sitten koet, että koko maailma kaatuu päälle, koska joku heittää herjaa. Se voi olla vitsiä ja sitten otatkin itseesi.

"Mietin haittaako huumorini muita"

Sillanpää sanoo, ettei ihan tällaista tilannetta varsinaisesti ollut Vain elämää -kuvauksissa, mutta TV-ohjelman kuvaaminen kuitenkin nosti hänen sisällään tunneprosessia esiin.

- Kehitin kaikenlaisia epävarmuuksia siitä, että otan liikaa tilaa. Se vaivasi minua kauan. Mietin, että kun aina heitän jotain herjaa ja aina vitsailen ja aina on kova meno päällä, niin että haittaako se muita. Oli pakko jossain vaiheessa sanoa Vain elämää -porukalle, että minua pelottaa tämä, hän avautuu.

Pelko oli kuitenkin turha, koska muut artistit osasivat arvostaa hänen humoristista ja eläväistä luonnettaan.

- Kaikki sanoivat, että "ei, sä et saa muuttua," laulaja liikuttuu kyyneliin.

Sillanpää myöntää, että hänestä löytyy myös se puoli, joka on hiljainen, eikä niin kovin puhelias kuin mitä on julkisuudessa totuttu näkemään. Hän kertoo, että yrittää huomioida muita.

- Mietin esimerkiksi sitä, etten vain puhu liikaa muiden päälle, hän sanoo.

(kuva: AOP)

Lue myös: Jari Sillanpää herkistyi TV-lähetyksessä: "Jaksaisinko olla ymmärtäväinen isä?"

Kilpailut

Uusimmat