Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Treenistä innostunut Elias Kaskinen: "Ajattelin pitkään, etten julkaise itsestäni paidattomia kuvia"

28.08.2017 13:15 - Anna Hopi

Laulaja pyrkii pitämään kehostaan huolta, koska haluaa olla hyvässä kunnossa keikoilla.

Uuden Tauti-singlen julkaissut laulaja Elias Kaskinen elää tällä hetkellä uransa nousuvaihetta. Häntä tullaan näkemään syksyllä televisiossa useammassakin ohjelmassa, minkä lisäksi Kaskisen ja Päivän Sankarien musiikillinen suosio on noussut koko ajan.

Laulaja on tullut viimeisen vuoden aikana rohkeammaksi myös itseilmaisussa sosiaalisessa mediassa. Se näkyy esimerkiksi siinä, mitä hän julkaisee Facebookissa tai Instagramissa.

Viime aikoina tähti on julkaissut paljon paidattomia otoksia. Nyt hän kertoo, miksi.

- Minulla oli pitkään linjanveto, etten julkaise paidattomia kuvia missään somessa. Isännöin tuota Alasti-klubia, ja se televisioidaan Kulttuuritalolla tänä syksynä. Otimme siihen promokuvaa, tuottajan ehdotus oli, että otetaan minusta paidaton kuva kitaran kanssa. Vastustin sitä monta viikkoa, Elias kertoo.

- Ajattelin, että siitä tulee kuin huonon polttarielokuvan kansi. Päätin kuitenkin luottaa toisen visioon. Otimme kuvan ja mielestäni promokuva oli onnistunut. Sen jälkeen vapauduin. Ei se ollut mitenkään tietoista, mutta aloin sen jälkeen julkaista Instagramissa enemmän paidattomia kuvia.

"Ulkonäkö on osa yleisön kunnioittamista"

Pitkänhuiskea ja raamikas Kaskinen lupaa, ettei syksyllä tulla häneltä näkemään rintalihaksia esitteleviä otoksia. Kesällä ilman paitaa tuli oltua senkin takia, että laulajaa hikoilutti koko ajan.

- Minulla on sellainen aineenvaihdunta, että on koko ajan kuuma. Nytkin on otsa hiessä, tähti virnistää.

Kaskinen kertoo elävänsä terveellisten elämäntapojen mukaan. Jos elämänvaihe on rauhallinen, hän käy usein kuntosalilla ja lenkillä. Kesän aikana liikuntaa on pitänyt harrastaa niinä hetkinä kun ehtii, koska Elias Kaskinen on viettänyt paljon aikaansa Mökkireissu-ohjelman kuvauksissa ja keikoilla.

- Treenikamat ovat olleet koko ajan mukana ja saatan kuvaustauolla käydä juoksemassa puoli tuntia, ja sitten menen takaisin kuvauksiin. Yritän joka päivä treenata ainakin 10-15 minuuttia, koska se vaikuttaa omaan oloon, hän sanoo.

Kuinka tärkeä asia ulkonäkö on poptähdelle?

- Se kuuluu artistin työhön, että välität miltä näytät. Se on yleisön kunnioittamista. Yhtä lailla harjoittelen kappaleeni esityksen niin hyvin kuin osaan ja suunnittelen show'n täydelliseksi. Pukeutuminen on niin ikään tärkeä asia. Se on yksi itseilmaisun keino samalla lailla kuin liike. Aloitin tänä keväänä tanssitunnit, koska oli tunne, että kehollinen ilmaisuni on vajavaista, hän sanoo.

- Olen käynyt street dance -tunneilla ja vapautunut todella paljon. Olen oppinut hahmottamaan kehoani ja käyttämään sitä lavalla.

"SYLEILEN SINUA SUOMEN SUVI"

Henkilön Elias Kaskinen (@eliaskaskinen) jakama julkaisu


Kuuntele alta Eliaksen ja Päivän Sankarien uusi kappale.

Lue myös: Elias Kaskinen, 25, rakastumisesta: "Koko elämäsi pyörii toisen ihmisen ympärillä"

Kilpailut

Uusimmat