Kuva: Mikko Räsänen

Kaija Koo lähtee uransa ensimmäiselle kirkkokiertueelle: "Voin antaa tulkitsijana kaikkeni"

20.09.2017 08:00 - Anna Hopi

Laulaja esittää marras-joulukuussa herkkiä kappaleita yleisölle.

Laulaja Kaija Koo on kokeneena konkarina esiintynyt erilaisissa keikkapaikoilla areenoista konserttisaleihin. Vielä on kuitenkin yksi aluevaltaus tekemättä. Tähti lähtee ensimmäiselle kirkkokonserttikiertueelleen marraskuussa. Kiertue käynnistyy Lahdesta ja käsittää kahdeksan keikkaa kirkoissa ympäri Suomen.

- Olen tehnyt vain muutamia kirkkokonsertteja yli 30 vuoden urani aikana. Tunnelma niissä on ollut järisyttävän herkkä ja kaunis. Kirkossa laulaminen on aivan muuta kun festareilla esiintyminen. Ei tarvita mitään konfettisateita vaan tulkinta, läsnäolo ja musiikki riittävät. Kirkossa ollaan ison äärellä ja nöyrästi. Tulkitsijana voin antaa kaikkeni tällaisessa ainutlaatuisessa ympäristössä ja kuulijat saavat rauhassa nauttia musiikin parantavasta voimasta, Kaija Koo kertoo.

- Parasta, että ovet ovat avoinna kaikille! Olen rakentanut musiikillisesti uuden kokoonpanon juuri tätä kiertuetta varten. Haluan kantaa kunnialla perinteiset joululaulut sekä omat kirkkoon sopivat lauluni uusilla sovituksilla. Vihdoinkin tämä pitkään haaveilemani konserttisarja toteutuu! Uskon että tästä tulee sydämellinen kiertue.

(kuva: Mikko Räsänen)

Katso kiertuepaikkakunnat alta.

Ma 27.11. Lahti, Ristinkirkko
La 2.12. Turku, Mikaelin kirkko
Ti 5.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
La 9.12. Tuusula, Tuusulan kirkko
Pe 15.1. Tampere, Kalevan kirkko
Ti 19.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ke 20.12. Porvoo, Tuomiokirkko
Pe 22.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko
 
Lipunmyynti kiertueelle alkaa 22. syyskuuta klo 9.  Liput palvelumaksuineen alkaen 32,90 euroa. Liput saat täältä.

Lue myös: Kaija Koo: "Työni on koko elämä"

Kilpailut

Uusimmat