Kuva: Senja Rapila

Jari Sillanpään elämäntapamuutos näkyy jo! Paino rajussa syöksyssä

20.11.2017 16:09 - Anna Hopi

Laulaja on laihtunut kuukaudessa seitsemän kiloa.

Laulaja Jari Sillanpää palasi julkisuuteen tänään ensi kertaa huumekohunsa jälkeen elämästään kertovan Rakkaudella merkitty -kesämusikaalin tiedotustilaisuudessa. Thaimaassa lomaillut artisti näytti hyvinvoivalta ja kertoi tunnelmistaan lehdistölle tuttuun valloittavaan ja vitsailevaan tapaansa. Sillanpää sai kommentteja, joissa hänen kehuttiin olevan laihtunut.

Muodonmuutoksen lomansa aikana kokenut laulaja on laihtunut kuukaudessa huomattavan määrän. Tähti itse arvioi painon pudonneen 6-7 kiloa loman aikana.

- Voin hyvin, hän kertoi, ja paljasti muuttaneensa elintapojaan, erityisesti syömistottumuksiaan terveellisempään suuntaan.

Kun tähdeltä kysyttiin kohun jälkeisestä elämästä, hän sanoi ottavansa päivän kerrallaan.

Mielen päällä tähdellä olivat syksyn alussa julkaistu Mä elän taas -kappale, levynteko sekä tulevat pikkujoulukeikat, joille Sillanpää lähtee pilke silmäkulmassa.

- Haluan hakea keikoille Frank Sinatra -tunnelmaa ja tuoda sitä jenkkifiilistä suomalaiselle yleisölle isolla bändillä. Minulla on visio siitä, että ylläni on valkea frakki ja esitän kappaleita viihdyttävästi, laulaja kertoo.

- Niin sanottuja joulukonsertteja ei ole tänä vuonna, hän sanoo.

(kuva: Senja Rapila)

"Pelästyin, kun sain ehdotuksen musikaalista"

Jari Sillanpää kertoo olevansa otettu siitä, että hänen elämästään tehdään Valkeakoskelle Rakkaudella merkitty -musikaalia.

- Sain ensi kertaa ehdotuksen musikaalista sähköpostiini vuosi sitten, pelästyin. Ajattelin, että nyt tehdään jotain minusta, mihin minulla ei ole mitään sananvaltaa. Se oli ensimmäinen pelko. Kun tapasin nämä tyypit tämän takana. Tajusin, että olin väärässä ja minun kanssani halutaankin tehdä kunnioituksella tämä juttu, Sillanpää sanoo.

- Autan mielelläni tässä musikaaliprojektissa. Minulla ei ole vielä mitään tietoa, mitä Heikki Paavilainen on käsikirjoitukseen laittanut. Varmasti vasta tammi-helmikuussa aletaan katsotaan tarkemmin. Silloin en tosin ole täällä Suomessa, laulaja huomauttaa ja kertoo tarkemmin lomasuunnitelmistaan.

(kuva: Senja Rapila)

- Olen silloin todennäköisesti Amerikassa, Espanjassa tai Thaimaassa. Luen sitten tekstiä siellä. Haluan mennä katsomaan harjoituksia paria viikkoa ennen ensi-iltaa. On hauskaa, että he kestävät suoraa palautettani.

Lue myös: Jari Sillanpään ensimmäinen uusi kappale huumekohun jälkeen - kuuntele täältä

Kilpailut

Uusimmat