Kuva: Mikko Räsänen

Milloin näemme Haloo Helsinki! -elokuvan? Yhtye vastaa

05.02.2018 21:15 - Henna Koste

Haloo Helsinki! -yhtyeellä oli viikonloppuna monta syytä juhlaan.

Haloo Helsinki! kahmi viikonloppuna palkintoja kahdessa eri gaalassa. Perjantaina järjestetyssä Iskelmä Gaalassa bändi pokkasi Vuoden yhtye - ja Vuoden albumi -palkinnot. Seuraavana iltana Emma Gaalassa yhtye kahmi neljä Emma-pystyä.

Haloo Helsingin palkittu Hulluuden Highway otettiin hyvin vastaan viime keväänä yhtyeen tauon jälkeen.

- Aina jännittää, kun uutta musiikkia julkaisee. Biisit ovat lähteneet elämään omaa elämäänsä ja olemme saaneet esittää niitä vuoden verran omilla keikoilla, kitaristi Jere Marttila iloitsi perjantaina Iskelmä Gaalassa.

- Olemme nousseet kymmenen vuoden takaa pieniltä klubeilta siihen, että olemme voineet tehdä loppuunmyytyjä areenakeikkoja, Marttila jatkaa.

Upean uran tehneestä Cheekistä kertova Veljeni vartija -elokuva sai ensi-iltansa tammikuussa. Näemmekö seuraavaksi Haloo Helsinki! -elokuvan?

- Ehkä joskus 50 vuoden päästä, laulaja Elli Haloo naurahtaa.

- Meillä on vielä paljon matkaa jäljellä. Olemme vielä niin nuoria. Viime levyn tekemisestä tehtiin tunnin mittainen dokumentti. On hienoa, että pääsimme julkaisemaan sen Haloo Boxin yhteydessä. Siinä on meidän historiaa ja levyn tekemistä. Ehkä se on nyt hyvä tähän saumaan, kitaristi Leo Hakanen.

Katso alta Hulluuden Highway -musiikkivideo.

Lue myös: Haloo Helsinki! paljastaa menestyksensä salaisuuden - yksi asia ajaa yhtyettä eteenpäin

Lue myös: Iskelmä Gaalan Vuoden albumi -palkinto Haloo Helsingille!

Lue myös: Onko Mafia Honey uusi Haloo Helsinki?

Kilpailut

Uusimmat