Kuva: Mikko Räsänen

Saara Aallon viisukappale vuosi taas nettiin etuajassa - myös jättimäinen kiertue julkistettiin

22.02.2018 15:47 - Iiro Myllymäki

Queens-musiikkivideo julkaistiin ensin The Sunin nettisivuilla, ja nyt se löytyy jo YouTubesta.

Saara Aallon kolmas euroviisuehdokaskappale Queens on tullut nettiin kuunneltavaksi. Kappaleen musiikkivideo löytyy upotettuna The Sunin nettiartikkeliin, johon on koottuna lukuisia muitakin julkkisuutisia. Saara Aalto vahvistaa Twitter-tilillään, että kappaleen voi jo kuunnella.

Saara Aallon aikaisemmat viisuehdokaskappaleet Monsters ja Domino julkaistiin virallisesti perjantaina heti keskiyöllä kahden edellisen viikon perjantaina. Aiemmin ei ollut tiedossa, että Queens-kappaleen julkistaminen poikkeaisi aiemmista. Saara Aalto tosin eilen vihjaili sosiaalisessa mediassa seuraavan päivän yllätysjulkistuksesta The Sunissa.

Yleisradion viestinnän suunnittelija Heli Vartiainen kertoo Voice.fi:lle, että Ison-Britannian päässä todellakin on tapahtunut vuoto. Tämän vuoksi Queensin musiikkivideo on nyt julkaistu YouTubessa ja Yle Areenassa. Voit katsoa videon alta:

Kiertueelle Stepsin kanssa

Samassa The Sunin jutussa kerrotaan myös Saara Aallon tulevasta kiertueesta. Aalto on yksi brittibändi Stepsin kesäkiertueen vierailevista tähdistä. Kiertue starttaa heti Euroviisujen jälkeen. Luvassa on suuri stadionkokoluokan kiertue touko- ja kesäkuun aikana. Kiertue käsittää kaupunkeja Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Myös yhtyeet Aqua ja Blue ovat kiertueella vierailijoina.

- Stepsin kanssa tien päälle lähteminen tulee olemaan niin hauskaa. Se on heti Euroviisujen jälkeen, joten olen aivan haltioissani, kun olen juuri päässyt esiintymään miljoonille ihmisille. Se on ensimmäinen mahdollisuus nähdä, kun esitän uutta musiikkiani, Aalto sanoo lehden mukaan.

Steps oli vuosituhannen vaihteessa suurta suosiota nauttinut yhtye, joka on taas vuoden 2011 jälkeen toiminut aktiivisesti. Bändin viimeisin studioalbumi julkaistiin viime vuonna.

Lue myös: Saara Aallon toinen UMK-kappale julki - kuuntele Domino

Lähde: The Sun

Juttua muokattu 22.2. klo 16.02. Lisätty tieto Saara Aallon kommenteista kappaleen julkaisusta ja kiertueen julkistamisesta. Korjattu väitettä siitä, että kyseessä olisi tahaton vuoto.

Juttua muokattu 22.2. klo 17.00 Lisätty Heli Vartiaisen kommentti ja YouTube-linkki.

Kilpailut

Uusimmat