Kuva: Fotolia

"Pettäminen houkuttaa jälleen" - 7 miestä kertovat syyt, miksi uskovat avioliittonsa päättyvän

10.01.2017 17:45 - Senja Rapila - Luettu 2 490 kertaa

Joskus se pieni tunne sisällä kertoo, että suhde ei tule kestämään.

Rakkaus ei ole aina luodinkestävää, vaikka niin usein haluaisikin ajatella. Myös avioliitossa elävät saattavat kohdata yhteisen arjen keskellä päiviä, jolloin he miettivät eron mahdollisuutta. Nyt seitsemän miestä on kertonut Elite Dailylle, miksi ja miten he uskovat avioliittonsa päättyvän.

Voit lukea vapaasti suomennetut selitykset alapuolelta.

"Olen ollut naimisissa vasta kaksi vuotta ja haluaisin jo olla sinkku. Kaipaan deittailua, päivittäin uusien kasvojen kanssa muhinointia, ja ennen kaikkea kaipaan vapauttani. Nyt kaikki on vähän niin ja näin, ja kun puhumme lasten hankkimisesta, minä vain ajattelen, että kuinka pääsen tästä suhteesta ennen kuin on jo liian myöhäistä."

"Vaimo ja minä saimme lapsen noin kolme vuotta sitten ja mikään ei ole ollut sen jälkeen entisellään. Se, mikä oli joskus seikkailuja sisältävä parisuhde, on nyt lapsiturvallinen. Meillä ei ole miltei yhtään yhteistä aikaa, emmekä harrasta enää seksiä. Nyt vain tiedän, etten halua jatkaa elämää tällä tavoin."

"Avioliittoni on menossa viemäristä alas. Kaikki on pelkkää riitaa ja väittelyä. Meillä ei ole enää miltei ikinä normaalia keskustelua, emmekä edes nuku samassa huoneessa. Me molemmat olemme samaa mieltä siitä, että olemme liian nuoria parisuhdeterapiaan ja luulen että me molemmat tiedämme, että olemme tuhoon tuomittuja."

"Olen ollut naimisissa vain vuoden ajan ja tämä ei vain tunnu ikealta. En ole enää yhtä kiinnostunut vaimostani kuin mitä olin silloin kun seurustelimme. Asiat muuttuivat silloin kun menimme naimisiin. Tunnen painetta siitä, että minun pitäisi olla täydellinen, koska tämän pitäisi kestää ainiaan, mutta se on vain liian vaikeaa." 

"Kerran pettäjä, aina pettäjä. Petin vaimoani ensimmäisen aviovuotemme aikana. Hän ei saanut sitä koskaan selville ja lupasin itselleni, etten tekisi sitä enää koskaan uudelleen. Mutta nyt se ajatus houkuttaa jälleen. Lupasin itselleni, että seuraavan kerran kun pettäisin, päättäisin samalla avioliittomme ja vapauttaisin vaimoni tästä suhteesta, koska se ei ole hänelle oikein. Joten silloin kun se on tapahtuakseen - ja kun se tapahtuu - päätän avioliiton."

"Kaksi lähintä ystävääni menivät myös naimisiin parikymppisinä ja ovat nyt eronneet. Kaikki sanovat minulle että olen seuraava, koska suhteeni ei ole hyvällä mallilla. Minulla on sellainen tunne, että he ovat oikeassa."

"Tällä hetkellä mikään ei ole avioliittoani pilaamassa, mutta takaraivossani on sellainen ajatus, että mikään ei kestä ikuisesti. Ja ehkä on myös päivä, kun tämäkin päättyy, joko minun puolestani tai hänen puolestaan. Se on pelottava ajatus, mutta se on pohdinnan arvoinen."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Suomalaiset harrastavat seksiä yhä harvemmin - kaksi syytä ylitse muiden

Lue myös: Mistä tiedät hänen olevan sinulle Se Oikea? Pitkään naimisissa olleet ihmiset kertovat

Lue myös: Miksi miehet kosivat, jos eivät rakkaudesta? "Hän tienaa enemmän kuin minä"

Lue myös: "Silloin tiesin, että hän on Se Oikea" - 8 kaunista kertomusta miehiltä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat