Kuva: Fotolia

4 merkkiä, joista tiedät kumppanisi olevan ehdottomasti rakkautesi arvoinen

18.03.2017 12:15 - Karoliina Kotala - Luettu 2 224 kertaa

Usein törmäämme listoihin ja merkkeihin, jotka voivat viestiä siitä, ettei kumppanisi ehkä ole Se Oikea. Negatiivisten merkkien sijaan nyt on aika kääntää katse seikkoihin, joista tiedät rakkaasi olevan kiintymyksesi arvoinen.

Mistä tiedät rakkaasi olevan juuri Se Oikea ja nimenomaan juuri sinulle? Alla neljä tärkeää merkkiä, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Hän kuuntelee ja on kiinnostunut

On aina erinomainen merkki, jos rakkaasi on kiinnostunut kuulemaan asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä, vaikka ne eivät olisikaan yhtä tärkeitä kumppanillesi. Se kertoo siitä, että olet hänelle tärkeä.

Hän huolehtii sinusta

Parisuhdeoppaat neuvovat usein pitämään kiinni myös omasta itsenäisyydestä ja varomaan osoittamasta liikaa kiinnostuksen tunteitamme. Toisinaan on kuitenkin hyvä olla vain aivan avoin ja osoittaa toiselle hellyyttä, huolenpitoa ja kumppanuutta. Kyseisiä tunteita ei kannata salata tai piilotella liian pitkään.

Hän nauraa kanssasi

On mahtavaa, jos teillä on yhdessä hauskaa. Huumorintajunne ei tarvitse olla samanlaista, mutta jos onnistutte tekemään yhteisestä arjestanne ja arkisista askareistanne hauskoja, olette lupaavalla tiellä.

Hän osoittaa pienin teoin välittävänsä

Yhdistämme helposti romantiikkaan näyttävät kukkakimput ja mittavat rakkaudentunnustukset, mutta pienet teot ovat vähintäänkin yhtä merkityksellisiä. Kumppanisi on ehdottomasti pitämisen arvoinen, jos hän näyttää pienin, arkisinkin teoin laittavansa sinut etusijalle ja välittävänsä sinusta suuresti.

Lue myös: Miehet kertovat: Piirteet, jotka tekevät naisesta mielenkiintoisen

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat