Kuva: Shutterstock

Ryppyjä rakkaudessa? 5 täsmävinkkiä tilanteen ratkaisemiseksi

25.04.2018 17:15 - Emmi Moilanen

Säännölliset treffi-illat ja omaan hyvinvointiin keskittyminen voivat auttaa parisuhdeongelmien ratkaisussa.

Etenkin pitkän parisuhteen aikana on normaalia, että elämä ei ole pelkästään ruusuilla tanssimista, vaan rakastavaiset joutuvat ratkomaan myös riitoja ja erimielisyyksiä. Joskus saattaa tuntua siltä, että rakkautta koetellaan useilla peräkkäisillä vastoinkäymisillä, jolloin negatiivinen mieliala saattaa vallata mielen pitkäksi aikaa. Katso alta Your Tango -sivuston vinkit ikävän tilanteen ratkaisemiseksi.

5 täsmävinkkiä:

1. Pitäkää treffi-iltoja säännöllisesti. Merkatkaa deitit ylös kalenteriin, jolloin yhteisen illanvieton peruminen tai siirtäminen muiden menojen tieltä on vaikeampaa.

2. Pohtikaa myös parisuhteenne tilaa säännöllisesti. Kysykää toisiltanne esimerkiksi: mitkä asiat ovat hyvin suhteessamme? Mitä unohtuneita, hyviä tapoja ja rutiineja voisimme ottaa käyttöön uudelleen? Mitä asioita voisimme tehdä vähemmän?

3. Hankkikaa ulkopuolista apua. Jos tuntuu, että painitte samojen ongelmien kanssa yhä uudelleen ja uudelleen, kokeilkaa vierailla esimerkiksi parisuhdeterapeutin vastaanotolla.

4. Keskittykää parisuhteen lisäksi myös omaan hyvinvointiinne. Rakkaushuolia jaksaa ratkoa paremmin silloin, kun oma henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat tasapainossa.

5. Tarkastelkaa omia kehityskohteitanne kriittisesti. Tämä keskustelu voi antaa teille vinkkejä myös siitä, mitkä ovat vahvuutenne ja haastenne pariskuntana.

Lue myös: Parisuhteessa olon parhaat ja huonoimmat puolet listattiin - voitko samaistua?

Lue myös: Entistä parempaa seksiä parisuhteessa - katso vinkit, joiden avulla onnistut

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat