Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka ovat kaikista luotettavimpia ystäviä – löydätkö omasi listalta?

12.05.2018 20:15 - Emmi Moilanen - Luettu 3 682 kertaa

Kalat vaatii ystävyydeltä vastavuoroisuutta. Rapu puolestaan haluaa suojella ystäviään parhaansa mukaan.

Horoskooppi voi kertoa paljon esimerkiksi luonteenpiirteistämme ja siitä, millaisia olemme ystävinä. Onkin olemassa muutama merkki, joiden edustajilla on erityinen taipumus luoda pitkiä ja kestäviä ystävyyssuhteita.

Your Tango -sivusto selvitti, minkä merkin edustajat ovat ystävinä kaikista lojaaleimpia.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkään ystävä voi luottaa kuin kiveen. Merkin edustajat ovat luotettavia sekä ystävyydelle omistautuneita, jotka tekevät härän ihmissuhteista yleensä vakaita ja pitkäkestoisia.

Merkin edustajilla on aina aikaa ystävilleen, ja he ovat valmiita rientämään avuksi niin ilon kuin surunkin hetkillä. Härkä välittää ystävistään aidosti, eikä uhraudu heidän vuokseen koskaan pelkästä velvollisuuden tunteesta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravut ovat hyvin herkkiä ja kokevat tunteita syvemmin kuin muut horoskooppimerkkien edustajat. Oman elämänkokemuksensa kautta rapu tietääkin miltä tuntuu tulla satutetuksi, ja hän haluaa suojella ystäviään samalta kärsimykseltä parhaansa mukaan.

Sympaattisen luonteen omistavalla ravulla onkin usein laaja ystäväpiiri, jotka jakavat samat arvot hänen kanssaan.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit kiittää onneasi, jos olet saanut kyseisen merkin edustajan ystäväpiiriisi. Neitsyet nimittäin vaalivat kaveruutta viimeiseen saakka, eivätkä luovuta läheistensä suhteen missään tilanteessa.

Neitsyet ovat luonteeltaan myös hyvin ystävällisiä ja kilttejä. Tästä syystä uusien kavereiden hankkiminen neitsyelle on helppoa, ja uudet tuttavuudet haluavat mielellään tutustua heihin paremmin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit ovat myös erittäin luotettavia ja lojaaleja ystäviä. Merkin edustajat puolustavat läheisiään viimeiseen saakka, eivätkä siedä sitä, jos joku kohtelee heidän ystäviään huonosti.

Lojaalin luonteensa takia skorpionin ystävyyssuhteet ovat yleensä vahvalla pohjalla ja voivat kestää jopa loppuelämän läpi.

Kalat (19.2.-20.3.)

Tämän merkin edustajat ovat valmiita luopumaan paljosta ystävyyden säilymisen eteen, ja kalat haluaakin taata lähimmäisilleen mahdollisimman hyvän sekä turvallisen olon. Merkin edustajat rientävät ensimmäisenä apuun, kun kuulevat ystävällään olevan vaikeaa.

Kalat luottaa myös itse ystäviinsä täysin ja odottaakin ystävyydeltä vastavuoroisuutta. Merkin edustajat ovat usein helposti lähestyttäviä tyyppejä, joilta uusiin ihmisiin tutustuminen sujuu vaivattomasti.

Lue myös: Onko rinnallasi todellinen ystävä? Merkit, joista tiedät

Lue myös: Horjuuko ystävyys? 6 hälytysmerkkiä paljastaa, että olet etääntymässä kaveristasi

Lähde: Your Tango

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat