Kuva: Shutterstock

Älä koskaan sorru kaksinaismoralismiin parisuhteessa - tiedosta ja vältä ongelmalliset tilanteet

11.07.2018 11:15 - Senja Rapila - Luettu 505 kertaa

Esimerkiksi se, että naiset saavat arvostella miehen ulkonäköä, mutta miehet eivät naisen, on ongelmallinen tilanne suhteessa.

Kaksinaismoralismi sivittää montaa parisuhdetta, mutta Elite Daily -sivusto muistuttaa, että se voi joissain tapauksissa johtaa myös parisuhteen kuolemaan. Vältä kaksinaismoralismi suhteessasi tiedostaen yleiset asiat ja ajatukset, jotka tuovat suhteeseen ongelmia.

Voit lukea asiat alapuolelta.

1. Miesten tulisi kertoa tunteistaan ensin.

Miksi miehen pitäisi kertoa tunteistaan ensin? Jos pidät hänestä, eikä kumpikaan ole vielä sanonut ääneen mitään, voit sinä olla ihan hyvin se, joka tekee aloitteen. Yleensä miehet pitävät aloitteen tekevistä naisista.

2. Kumppanillasi voi olla saman sukupuolisia ystäviä, mutta sinulla ei.

Jos suhteessanne vallitsee tällainen oletus, on se aivan epäreilua. Luottamus on yksi suhteen tärkeimmistä ominaisuuksista, joten puhu kumppanillesi siitä, jos sinusta tuntuu, että hän kontrolloi sinua ja ystävyyssuhteitasi.

3. Toisen teistä pitää vastata nopeasti, mutta toisen ei.

Jos toinen saa aina anteeksi sen, että unohtaa vastata viesteihin tai jättää niihin vastaamatta tarkoituksella, mutta toinen ei, on teillä käsissänne ongelma. Puhukaa ongelmasta ja siitä, millaisia tunteita se herättää teissä molemmissa.

4. Miesten pitäisi aina haluta seksiä.

Yleinen oletus on, että miesten pitäisi aina haluta seksiä suhteessa. Monet miehet  eivät kuitenkaan halua seksiä niin paljon kuin naiset olettaisivat ja se voi tulla ongelmaksi suhteessa. Kuten naisiakaan, miehiäkään ei saa painostaa seksiin.

5. Naiset saavat arvostella miehen ulkonäköä, mutta ei toisinpäin.

Miksi naiset saisivat arvostella miehen ulkonäköä yhtään sen enemmän kuin miehet saavat naisten? Unohda tämä ajatusmalli ja keskity siihen, että suhteessa kumpikaan ei arvostele toisen ulkonäköä negatiivisesti.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Ethän sabotoi omaa suhdettasi? Kysymykset, jotka kannattaa itselleen esittää

Lue myös: Tee parisuhteesta onnellisempi 8 helpon neuvon avulla – jo pienet teot merkitsevät

Lue myös: Lauseet, joiden kuuleminen seksin jälkeen saa miehen itsetunnon kohoamaan

Kilpailut

Uusimmat