Kuva: Shutterstock

Kolme arkipäiväistä lausetta, joiden avulla viestit välittäväsi - katso

10.08.2018 14:15 - Elisa Jalasjoki - Luettu 336 kertaa

Parisuhteessa erityisen tärkeää on pyytää - ja antaa anteeksi.

Rakkaus ja välittäminen ilmenevät usein monin eri tavoin. Tyypillisesti rakkaudentunnustusten kautta välittyvät tunteet onnistuu kuitenkin tuoda ilmi myös esimerkiksi pienten, arkipäiväisten sanojen ja tekojen kautta.

Lähes huomaamattomien lausahdusten avulla omia tunteitaan voi oppia sanoittamaan jopa täysin uudenlaisin tavoin. 

Your Tango -verkkosivuston nettisivuillaan julkaisemassa artikkelissa esiin nousee kuitenkin kolme merkittävää lausetta, jotka jokaisen tulisi muistaa tasaisin väliajoin kertoa myös omalle kumppanilleen. 

Näihin kolmeen lauseeseen pääset tutustumaan alta. 

"Olen pahoillani"

Ihmiset ovat epätäydellisiä - ja virheitä sattuu kaikille. Oleellisinta virheitä tehdessä on se, että omista teoistaan pyrkii ottamaan täyden vastuun. 

Mikäli olet siis aiheuttanut rakkaallesi mielipahaa, muista myös osoittaa katumuksesi. Pelkällä anteeksipyynnöllä saat luotua nopeasti välillenne selvästi keveämmän ilmapiirin. 

"Annan sinulle anteeksi"

Anteeksianto on yksi parisuhteen avainasioista. Se on ainoa tapa luoda luottamusta, ja päästä yhdessä vaikeistakin asioista eteenpäin. 

Vaikka siis kokisit olosi loukatuksi, pyri myös hyväksymään vastaanottamasi anteeksipyyntö.  

"Olen sinusta ylpeä"

Toisen kehuminen sekä kannustaminen, ovat onnellisen parisuhteen ehdottomia edellytyksiä. Tarkkaile siis sitä, millaisissa tilanteissa voisit vaivihkaa kehaista kultaasi. Jo pelkistä pienistä saavutuksista kehuminen kannattaa varmasti, sillä jatkuva arvostuksen osoittaminen vahvistaa välillänne olevaa tunnesidettä uskomattoman tehokkaasti. 

Lue myös: Lauseet, jotka onnellinen pariskunta kertoo toisilleen päivittäin – ota osaksi myös omaa suhdettasi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat