Kuva: Shutterstock

8 tekoa jotka takaavat hiipumattoman rakkauden - ota osaksi omaa suhdettasi

05.09.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Parisuhteessa kumppanusten olisi hyvä kokeilla rohkeasti uusia asioita yhdessä ja tutustua myös toistensa harrastuksiin sekä mielenkiinnon kohteisiin.

Hyvä ja onnellinen parisuhde ei pysy yllä itsestään, vaan kumppanukset usein priorisoivat parisuhteen yhdeksi tärkeimmäksi osa-alueeksi elämässään. Oman rakkaan hyvinvoinnin eteen on venyttävä kompromisseihin sekä vilpittömiin tekoihin, joiden tarkoituksena on ilahduttaa toista muuten vain.

Your Tango listasi kahdeksan tekoa, joiden avulla vahvistat henkistä yhteyttänne ja teet suhteestanne horjumattoman.

1. Uusien asioiden kokeileminen yhdessä. Uuden opettelu yhdessä haastaa parisuhdettanne ja saa teidät kasvamaan yhä tiiviimmäksi tiimiksi.

2. Kumppanin kehonkielen opettelu. Opettele tunnistamaan, milloin kumppani kaipaa esimerkiksi halausta rankan päivän jälkeen. Sanojen lisäksi voit osoittaa tekojen ja läheisyyden avulla, kuinka tärkeä hän on sinulle.

3. Yhteisen laatuajan varmistaminen. Jos elätte molemmat hektistä arkea ja kiireistä elämävaihetta, on hyvä sopia jo etukäteen aika, jolloin pyhitätte huomion täysin toisillenne ja yhteiselle ajalle ilman häiriötekijöitä.

4. Uppoutukaa syvällisiin keskusteluihin. Kun voitte keskustella kumppanisi kanssa avoimesti kaikesta maan ja taivaan väliltä, henkinen yhteytenne muodostuu huomattavan vahvaksi.

5. Tutustu kumppanisi mielenkiinnon kohteisiin ja harrastuksiin. Tällä keinolla pääset näkemään kumppanisi erilaisessa ympäristössä kuin yleensä ja omassa elementissään, joka voi tuoda välillenne täysin uudenlaista kipinää.

6. Piristäkää seksielämäänne. On tavallista, että myös makuuhuoneen puolella hommat rutinoituvat kiireisen arjen keskellä. Jotta suhteen intohimo pysyy yllä, myös seksielämään tulisi panostaa. Vaivan ei tarvitse olla suuri, vaan jo yksi tai kaksi uutta asentoa tai erilainen paikka voivat tuoda kaivattua jännitystä puuhiin.

7. Muista yllätysten ja ilahduttamisen tärkeys. Yllätysten ei tarvitse olla kalliita lahjoja, vaan jo pieni arkinen muistaminen saa kumppanin olon tuntumaan tärkeältä ja huomioidulta. Kokeile esimerkiksi pakata kumppanin treenikassi valmiiksi tai tilaa kotiin ruokaa hänen lempiravintolastaan.

8. Naurakaa yhdessä usein. Avioliittoneuvoja Lesli Doaresin mukaan nauraminen voi olla parisuhteessa jopa tärkeämpää kuin seksin harrastaminen.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat