Tänään vietetään kansainvälistä tyttöystäväpäivää! 5 vinkkiä, joilla teet hänet onnelliseksi

01.08.2014 19:07 - Anna Hopi

1. elokuuta vietetään kansainvälistä tyttöystävien päivää, jolloin jokainen mies voi muistaa rakasta elämänsä sulostuttajaa lahjoin, kortein ja kukkasin. Myös naiset voivat näyttää parhaille naispuolisille ystävilleen arvostustaan.

Jos on vaikeaa keksiä konkreettista lahjaa tyttöystävälle tai parhaalle naisystävälle, voi häntä yrittää muistaa ystävällisillä eleillä. Ask Men -sivuston ohjeilla kuka tahansa voi tehdä elämänsä naisen onnelliseksi - oli sitten kyse puolisosta tai vain ystävästä.

1. Vie hänet ulos juhlimaan!

Nainen kaipaa silloin tällöin irrottelua. Tyttöystävän päivä on paras aika muistuttaa kaunotarta siitä, että elämässä on hyvää välillä heittäytyä kepeäksi. Osta kuplivaa ja käske häntä pukemaan kaunein mekko päälle. Lähtekää klubille tanssimaan, ulos syömään porukalla tai vaikka pubiin laulamaan karaokea.

2. Kuuntele häntä.

Hyvän ystävän ja elämänkumppanin tunnistaa siitä, että häneen voi luottaa. Kyseinen ihminen on läsnä ja kuuntelee tarvittaessa, jos naista huolettaa. Osoita olevasi tällainen luottoihminen ja tarjoa olkapäätäsi aina tarvittaessa.

3. Kokkaa hänelle jotain todella herkullista.

Jos nainen on tottunut hakemaan ruokaa ulkoa tai elämään eineksillä, voit välillä hemmotella häntä itse kokatulla herkkuruoalla. Tee terveellisistä aineksista vaikkapa reseptiä apuna käyttäen unohtumaton illallinen, josta voitte molemmat nauttia.

4. Tee hänelle palvelus, josta hän on unelmoinut.

Antoiko kumppanisi juuri eilen sinulle selkähieronnan, mutta on itsekin valitellut jäykkiä hartioitaan? Onko ystäväsi se nainen, joka aina tarjoaa toiselle kahvin kahvilassa tai tarjoutuu ostamaan toiselle elokuvaliput? Nyt on sinun vuorosi ottaa hänet huomioon.

5. Osta hänelle toivottu lahja.

Ihasteleeko ystäväsi aina kaupungilla asioidessanne tiettyä mekkoa kaupan ikkunassa? Muistatko tyttöystäväsi toiveet kultakäädystä tai hiuskoristeesta? Toteuta tämä toive ja anna yllätyslahja vain sen kunniaksi, että rakastat häntä.

 

Lähde: Ask Men.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat