Jonne Aaron autoilussa on parantamisen varaa: "Kortti on usein hyllyllä"

02.10.2014 09:00 - Emma Ylistalo

Jonne Aaronin ensimmäinen auto oli silloisen avovaimon kanssa yhteinen Fiat Punto. Artisti kertoo nykyään olevansa aika rauhallinen kuski, koska kortti on usein hyllyllä.

Jonne Aaronin ensimmäinen auto oli avovaimon kanssa yhdessä hankittu kulkuneuvo, sillä mies ajoi vasta 27-vuotiaana ajokortin.

- Mulla ei ole ikinä ollut sellaista kauheaa hinkua siihen autohommaan. Mä oon kyllä aina tykännyt rassata mopoja ja vanhat autot ovat kiehtoneet erityisesti, artisti kertoi Iskelmälle.

Millainen kuski Jonne Aaron mielestään nykyään on?

- Toisinaan aika rauhallinen. Kortti on usein hyllyllä, niin se rajoittaa aika paljon sitä liikkumista, mies kertoi.

Artisti kuitenkin painottaa, että ylinopeuden ajaminen on edesvastuutonta, sillä siinä vaarantaa itsensä lisäksi kanssaliikkujat. Tähti selitti, että hänellä itsellään vastaavissa tilanteissa on aina ollut kiire keikalle tai haastatteluun, vaikka ymmärtääkin että jälkeenpäin selittely on turhaa.

- Mulla on yleensä ollut tosi hyvät ajo-olosuhteet mainittuna siinä sakossa. Että ajo-olosuhteet oli suotuisat, kirkas keli ja näkyvyys hyvä, eikä vaarantanut muita, raskaamman kaasujalan omaava mies vitsailee.

Ylinopeuden ajaminen on ollut aina hetkellinen tilanne, jolloin mies on halunnut kiriä vähän aikaa. Hän on katsonut hyvän suoran ja sitten onkin käynyt huonosti.

 

Jonne Aaron ensimmäinen työkokemus tuli hölmöilyjen seurauksena. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat