Aamujuontajan lemmenloma peruuntui - yllätyssoittaja tarjosi tilalle julkkismiehiä!

24.10.2014 14:00 - Anna Hopi

Aamuklubin yllätyssoittaja tipautti juontaja Anna-Mari Raaskan tänään miltei penkiltään, kun hänellä oli sisäpiirin tietoa tämän rakkauselämästä.  

Viehättävä aamujen piristäjä, Anna-Mari Raaska, oli nimittäin sopinut komean uroksen kanssa treffit Ruotsiin, mutta tilanne ei edennyt kuten Strömsössä. Tapaaminen peruuntui, ja jostain kumman kautta aamuinen yllätyssoittaja oli saanut tiedon asiasta.

- Mä oon kuullut, että siellä on hirveä sydänkaipuu ja hätä käsillä. Anna-Mari, sulla siis on joku häntäheikki Ruotsissa ja nyt reissu on peruuntunut? Kyseli yllätyssoittaja Jukka Hildén juontajalta.

- Mitä?! Mistä sä voit tietää? Joo on reissu peruuntunut - piti olla lemmenloma, nauroi Raaska.

- Täähän on aivan hirveetä. Miten sä meinaat pärjätä? Sullahan meni joulukin pilalle. Onko tässä nyt sellainen tilanne käsillä, että sä kuolet vanhana piikana? Tämä oli sun mahdollisuus löytää onni ja viettää lemmentäyteinen elämä! Huolehti mies.

- Se olisi ollut ensi viikonloppuna Ruotsin reissu edessä, mutta tuli yllättäviä muuttujia matkaan, kertoi kohtaloonsa tyytynyt juontaja.

Hildén nostatti entisestään Aamuklubin letkeää tunnelmaa ehdottelemalla Anna-Marille sopivia miesehdokkaita.

- Meillä on täällä Possessa Saariluoman Jaska ja Hirviniemen Aku. Jos haluat tällaisen vähän nuoremman rakastajan, niin Hirviniemen Aku - sehän on tosi hauska joka paikassa. Jos tykkäät vanhemmasta miehestä, ota Saariluoman Jaska.

 

 

Aamuklubin ensimmäinen yllätyssoittaja arvuutti juontajia persoonallisuudellaan. Onneksi kyseessä oli monelle Iskelmän kuuntelijallekin tuttu henkilö. Kuka hän oli? Katso uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat