Miksi vanhat käppänät ajavat aina upeita urheiluautoja? Riku Rantala vastaa

21.12.2014 10:32 - Elina Jokela

Madventures-ohjelmasta tutulla Riku Rantalalla tuntuu olevan vastaus kaikkeen. Nyt mies pohti, miksi urheiluautolla ajelee useammin vanhempi henkilö kuin nuorempi ihminen.

Madventures -ohjelmasta tutut miehet Riku Rantala ja Tuomas Milonoff julkaisivat uuden kirjansa Maailmanselitys - Seikkailijan käsikirja kaikkeen. Kirjassa pohditaan muun muassa maapallon tulevaisuutta ja ihmismieltä. Riku Rantalalta löytyy vastaus melkein kaikkeen ja nyt mies kertoi miksi upeita urheiluautoja ajavat aina vanhat käppänät.

- Tietenkin upeat urheiluautot ovat kalliita, niitä varten on pitänyt kerätä mammonaa aikamoinen satsi. Me ihmiset olemme aika kovia pätemään ja me tarvitaan keinoja näyttää oma vahvuus, Riku pohtii.

- Eräällä uuden Kenian heimolla on tapana, että vahvuus ja voima siirtyy alaspäin aina suvussa. Se siirtyy kuoleman kautta eikä pelkän kuoleman, vaan vähän toisenlaisten hautajaiskahvien kautta. Haastateltiin sellaista vanhaa heimosoturia, joka itki sitä, että tämä perinne häviää pikkuhiljaa. Hän toivoi, että vielä hänen poikansa söisi hänet. Näin se voima siirtyy eteenpäin.

- Ehkä, jos me siirtyisimme tämmöiseen, ettei peritäkkään isäpapan
urheiluautoa, vaan peritäänki isäpappa itsessään. Olisiko sitten vähän erilaista se isäpapan autoilu, en tiedä.

 

Riku Rantalan yksi mieleenpainuvimmista joulureissuista on ollut Suomessa. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat