IL: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäkeä syytetään rikoksesta

10.02.2015 08:55 - Eeva Rajala

Iltalehden ja Keskisuomalaisen mukaan kansan rakastama huutokauppakeisari joutuu vastaamaan käräjäoikeudessa syytteisiin kätkemisrikoksesta.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tunnettu Aki Palsanmäki joutuu Heli-vaimonsa kanssa vastaamaan kätkemisrikossyytteeseen Keski-Suomen käräjäoikeudessa tänään, kertoo Iltalehti. Vyyhtiin kuuluu kaksikon lisäksi kolme muuta henkilöä, joita syytetään varkaudesta.

- Pakkohan sinne on mennä, Palsanmäki tuhahti sanomalehti Keskisuomalaiselle tämän päiväisestä oikeuskäsittelystä.

Keskisuomalaisen mukaan haastehakemus tulee julkiseksi tänään käräjäistunnon alkaessa. Lehti kertoi alkuperäisessä jutussaan, että Palsanmäkiä syytettäisiin varkaudesta, mutta lehti oikaisi asian. Iltalehden mukaan kyseessä olisi syyte kätkemisrikoksesta.

- Kesällä 2013 kaksi nuorta herraa toi tavaraa myyntiin. Siinä oli enimmäkseen Arabian rikkinäisiä asioita. Pojat kertoivat, että he olivat perineet tavarat isoäidiltään, Palsanmäki kertoo Iltalehden printtiversiossa.

Muutaman päivän päästä Palsanmäki sai puhelun naiselta, joka kertoi, että Palsanmäen huutokaupan sivuilla on hänen mökiltään varastettua tavaraa. Poliisi haki tavarat pois ja Palsanmäet kutsuttiin kuulusteluihin rikoksesta epäiltynä.

Omistaja on saanut jo tavaransa takaisin. Palsanmäki kertoo, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun hänen epäillään sekaantuneen varastettuun tavaraan.

- Tällä alalla se on aina riski. Kuolinpesissäkin voi olla varastettua tavaraa, mies kommentoi.

Aki Palsanmäki palkittiin tammikuussa Kultainen Venla -gaalassa vuoden parhaana tv-esiintyjänä.

Lähteet: Keskisuomalainen, Iltalehti


Huutokauppakeisari tapasi Heli-vaimonsa netissä. Lue koko tarina täältä.


Kilpailut

Uusimmat