Äidin hääkuvista nettihitti: Syynä 5-vuotiaan pojan hämmentävä asuvalinta

01.01.2016 07:00 - Senni Loikala

Netissä leviää kuvia Lulun ja Alexin häistä, koska pariskunta antoi poikansa päättää itse, mitä pukee ylleen juhlaan.

Lulu on perheenäiti, joka hankki häihinsä muotisuunnittelija Vera Wangin morsiuspuvun. Kun hän kokeili pukua etukäteen, ihastui Lulun Max-poika, 5, siihen koko sydämestään.

- Kun olin kokeilemassa morsiuspukuani vanhempieni luona, Max rakastui siihen. Hän pöyhi läpi kaikki kerrokset ja tanssi mekon ympärillä, sitten hän sanoi: ”Minä myös tahdon pinkin mekon häihin”, Lulu kertoo.

Äiti kysyi, oliko poika varma, ettei hän tahtoisi pientä ja siistiä pukua. Max kertoi olevansa. Tämän jälkeen Lulu varmisti säännöllisin väliajoin, oliko poika vielä samaa mieltä. Vastaus oli joka kerta myöntävä.

Lapsien oikeus itseilmaisuun

Lopulta Maxin odotus palkittiin, ja hän sai äitinsä morsiuspukua muistuttavan mekon. Poika osallistui vanhempiensa häihin se päällään. Vihkimisen jälkeen hänellä oli kuitenkin niin kuuma, että lapsi vaihtoi shortseihin ja t-paitaan.

Lulu kertoo, että hänen vanhempansa olivat aluksi epäluuloisia Maxin mekon suhteen.

- Muistutin heitä siitä, että kun itse olin pieni, käytin neonraitaisia mekkoja, pilkkusukkahousuja ja silinterihattuja, jotka hävettävät minua nyt, mutta se oli juuri sitä, mitä tahdoin olla silloin, Lulu sanoo.

- Ne auttoivat minua itseilmaisun avulla rakastamaan itseäni ja tahdon samaa omille lapsilleni, hän jatkaa.

 

Nyt häistä otetut kuvat, joissa Max poseeraa onnellisena mekossaan, ovat levinneet netissä hurjaa vauhtia. Pääset katsomaan ne tästä.

 

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat