Miten nainen oikeasti haluaisi tulla muistetuksi äitienpäivänä? 4 vinkkiä

02.05.2016 12:04 - Anna Hopi

Äitienpäivä lähestyy taas - juhlaa vietetään sunnuntaina 8. toukokuuta, joten on hyvä jo miettiä, miten muistaa lähipiirinsä ihania naisia.

Moni antaa äitienpäivälahjaksi kukkia, suklaata ja koruja. Tekaiseepa isä usein lasten kanssa oman kakun perheen äidille, joka saa muksujen itse tehtyjä kortteja ja lahjoja. Tämä kuulostaa idylliseltä tavalta viettää äitienpäivää, mutta perhettä luotsaavalla naisella voi olla muitakin tarpeita, joita perinteiset äitienpäivälahjat eivät välttämättä täytä.

Lue alta 4 asiaa, jotka tekevät äidin kuin äidin onnelliseksi äitienpäivänä.

Siivoa koko talo

Äitien työ kotona on loputon. Kun olet siivonnut kodin kertaalleen, käännät selkäsi ja keittiö on jälleen kuin räjähdyksen jäljiltä. Paras asia, jonka voit tehdä äidin eteen äitienpäivänä on siivoa koko talo, niin että hän voi vain nauttia kiiltävistä pinnoista ja kodin puhtaasta tuoksusta ja nostaa jalkansa nautinnollisesti sohvalle.

Anna arvostusta

Äidillä on 365 työpäivää vuodessa, ja hän tekee kaiken rakkaudesta ilmaiseksi. Äitienpäivä on oikea aika osoittaa äidille rakkautta ja arvostusta kaikesta siitä, mitä hän on perheen eteen tehnyt. Kakut, kortit ja korut ovat hieno osa lahjaa, mutta parhaimmalta äidistä tuntuu suullisesti annettu palaute.

Valmista päivällistä koko perheelle

Äideillä on usein iso vastuu kodin muonituksesta, joten vapauta hänet tänä vuonna päivällisen tekemisestä. Kokatkaa yhdessä maistuva ateria, josta äiti voi nauttia. Mitä parempaa - tehkää äidin lempiruokaa.

Pese äidin auto

Äiti kiitää autollaan erilaisten asioiden parissa arjessa. Autolla kuljetaan töihin, haetaan ruokaostokset kaupasta ja viedään lapsia harrastuksiin. Ei ihme, jos auto muistuttaa joskus törkykasaa kaiken maantieltä tarttuneen hiekan ansiosta. Voit tuoda hymyn äidin kasvoille pesemällä auton häntä varten.


Lähde: Family Share.

Kilpailut

Uusimmat