Kuva: AOP

IL: Tarja Turunen haaveilee paluusta The Voice -tuomariksi: "Jos ei Suomessa, niin muualla"

27.07.2016 08:00 - Iiro Myllymäki

Tarja Turunen kertoo Iltalehdelle löytäneensä viimein artistiminänsä.

Tarja Turunen keskittyy tällä hetkellä täysillä soolouraansa. Kiertueaikataulujen takia Turunen joutui jättämään pestinsä The Voice of Finland -tuomarina edelliskauden jälkeen. Turunen kertoo Iltalehdelle, että jätti ohjelman ”tippa linssissä”, mutta saattaa aikanaan tehdä paluun.

- Uskon ja toivon, että minut nähdään vielä samassa formaatissa, jos ei Suomessa, niin muualla maailmassa, Turunen sanoo.

Tarja Turuselta julkaistaan uusi albumi elokuussa. (kuva: Rea Haverinen)

Edessä muutto Espanjaan

Kymmenen Argentiinassa vietetyn vuoden jälkeen Turunen on muuttamassa Espanjaan aviomies Marcelo Cabulin ja heidän 4-vuotiaan tyttärensä Naomin kanssa. Nainen uskoo, että muutto Eurooppaan helpottaa työkuvioita.

Yli kymmenen vuotta soolouraa Nightwishin jälkeen tehneeltä Turuselta julkaistaan uusi albumi The Shadow Self elokuun alussa. Kappaleita albumia varten syntyi niin paljon, että samojen sessioiden luomuksista syntyi alkukesästä julkaistu The Brightest Void.

- Olen nyt oikeassa paikassa tällä hetkellä, ja tuntuu, että tämä albumi on vahvin levyni tähän mennessä. Artistiminäni ja identiteettini on löytynyt ja tuntuu tosi hyvältä ja oikealta, Turunen kertoo.

Suomessa Turunen esiintyy seuraavan kerran elokuun puolivälissä Kouvolassa ja Kotkassa.

Kuuntele Turusen tulevalta albumilta lohkaistu single Innocence alta.

Lähde: Iltalehden paperiversio

Kilpailut

Uusimmat