Kuva: Marjo Kiljunen

Duudsoni-tähti ikääntymisestä: ”Kun kaatuu, enää ei nousta heti vieterinä ylös”

12.09.2016 09:15 - Emmi Moilanen

Jukka Hildén kertoo, että stunttien tekeminen ei ole enää ihan samanlaista, kuin nuorena poikana. Asenne on kuitenkin yhä täynnä "positiivista anarkiaa".

Hurjapäisistä Duudsoneista tuttu ja Posse-viihdeohjelman kolmatta kautta tänä syksynä muiden Duudsoneiden kanssa tähdittävä Jukka Hildén myöntää Radio Novan haastattelussa, että aikuistuminen ja ikääntyminen tuntuvat miehessä. Siitä huolimatta uskallus tehdä hurjiakin stuntteja sekä yllytyshullu asenne ovat pysyneet samana läpi vuosien.

- Kun kaatuu, niin ei enää nousta heti vieterinä ylös. Hetki keräillään kamoja ja voivotellaan, Hildén kertoo.

- Sitten noustaan ylös ja yritetään uudelleen, hän jatkaa.

Hildénin mukaan Duudsonit ovat olleet aina samanlaisia rämäpäitä. Mies arvelee, että samanhenkiset ihmiset tuppaavat päätymään aina yhteen.

- Tämmöiseksi me olemme kasvaneet. Meissä saattaa olla ripaus sellaista, että teemme ensin ja ajattelemme vasta sitten, Hildén naurahtaa.

"Samanlainen adrenaliinipommi kuin aina ennenkin"

36-vuotias Hildén kertoo, että hurjapäiset stuntit saavat yhä aikaan samanlaisen tunteen, kuin Duudsoni-uran alkuaikoina.

- Kyllä siitä vielä saa sen energian ja adrenaliinipommin, kun on joku mielipuolinen idea, jota lähdetään toteuttamaan sekä miettimään, että miten tämä onnistuisi. Sieltä saa sellaiset kiksit, että sitä haluaa elää ja hengittää, Hildén kuvailee.

- En tiedä olemmeko hulluja mutta olemme aina halunneet etsiä luovia ratkaisuja asioiden tekemiseen, Hildén jatkaa.

Hildénillä on pitkä ura takanaan Duudsonina. Rämäpäinen ryhmä keskittyi alkutaipaleellaan tekemään vain stunttiohjelmia, mutta jekkuja rakastavat miehet ovat laajentaneet myöhemmin Possen lisäksi myös Duudsonit tuli taloon -ohjelmaformaattiin. Hildénin mukaan kuvattavien ohjelmien luonne voi muuttua, mutta asenne on pysynyt aina samanlaisena.

- Edelleen ihan mitä vain tehdään, se on täynnä positiivista anarkiaa.

”Haluan vanhentua kuin George Clooney”

Hildénillä on myös selkeä visio siitä, millainen hän haluaa olla viisikymmentävuotiaana. Mies näkee itsensä matkustelemassa, sekä laaja ystävä- ja tuttavapiiri ovat edelleen hänen ympärillään.

- Toivon, että olen silloinkin pilke silmäkulmassa muita inspiroiva ihminen, joka tekee asioita ja elää tässä hetkessä, Hildén kertoo.

Ikääntymisen suhteen hänellä on myös kaino, ulkonäköä koskeva haave.

- Toivottavasti olen charmantisti näyttelijä George Clooneyn tapaan vanhentunut, Hildén nauraa.

Lue myös: Duudsonit-tähti rakennusprojektistaan: "Toteutin pitkäaikaisen haaveeni"

Lue myös: Duudsonit-Jarppi hankki jälleen uuden tatuoinnin - katso kuva

Kilpailut

Uusimmat