Kuva: AOP

Me Naiset: Toni Nieminen on joutunut rahavaikeuksien takia tinkimään jopa ruoasta

15.12.2016 09:12 - Anna Hopi

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja Heidi-vaimo ovat viime aikoina yrittäneet säätää kukkaron nyörejä kireämmälle.

Entinen huippu-urheilija Toni Nieminen on joutunut koetusten äärelle viime aikoina. Mies irtisanottiin tehtävästään asuntomyyjänä järvenpääläisessä huoneistofirmassa. Kiinteistöbisnes oli kuitenkin Niemiselle jonkinasteinen pettymys. Heidi-vaimon kanssa haastattelun Me Naisille antava tähti toteaa vuoden olleen vaikea.

Niemisellä oli entisestään 70 000 euron ulosottovelka, jonka lisäksi päälle rysähti 50 000 euron mätkyt. Hän joutui lopettamaan firmansa toiminnan. Pariskunta toteaa haastattelussa, että vaikeudet ovat hitsanneet heitä yhteen. Kun epäolennaiset asiat on riisuttu elämästä, he ovat tajunneet - tahtotilaa yhdessäoloon riittää, ja rakkaus kukoistaa.

(kuva: AOP)

Tällä hetkellä Nieminen tienaa leipäänsä muun muassa juontokeikoilla. Leipä on silti ollut vähissä perheen ruokapöydässä. Joskus ei ole ollut rahaa edes ruokaan.

- Hermot ovat olleet kireällä, koska on ollut vaikeuksia saada leipää pöytään. On tullut sanottua rumasti, ja olemme olleet väsyneitä. Olisi ollut helppo lopettaa taisteleminen. Mutta kun niistä on päästy, meidän juttumme on vain vahvistunut, toteaa pariskunta.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: IS: "Rahat loppuivat kesken" - Toni Nieminen ajautui uuteen ammattiin

Kilpailut

Uusimmat