Kuva: Mikko Räsänen

Sanni Annassa: "Myös naisilla pitäisi olla lupa harrastaa seksiä niin paljon, kuin haluavat"

04.01.2017 09:36 - Senni Loikala - Luettu 2 843 kertaa

Supermenestynyt suomalaislaulaja avautuu naisten ja miesten välisestä epätasa-arvosta Anna-lehden haastattelussa.

Suomen suosituimpiin nykyartisteihin lukeutuva Sanni, 23, pohtii Anna-lehden Totta vai tarua -juttusarjan haastattelussa, että naisiin ja miehiin suhtaudutaan vieläkin eri tavalla, jos heillä on ollut useita seksikumppaneita.

- Miehet, jotka taputtelevat toisiaan selkään seksivehtaamisistaan, puhuvat usein halventavasti naisista, joiden kanssa he harrastavat seksiä. Minua kuvottaa se maailma; siinä toista ei arvosteta vaan käytetään hyväksi. Kaikki miehet eivät sitä tietenkään tee, Sanni kertoo.

Supertähden mielestä myös naisilla pitäisi olla oikeus toteuttaa seksuaalisuutta ilman tuomitsemista.

- On kauheaa, ettei naisella saisi olla itsenäistä seksuaalisuutta, jota hän toteuttaa niin kuin itse haluaa. Myös naisilla pitäisi olla lupa tykätä seksistä ja harrastaa sitä niin paljon, kuin he haluavat, Sanni sanoo.

- Jos seksistä hakee hyväksyntää ja kohotusta omalle itsetunnolleen, se voi olla vahingollista ja tuhoavaa. Jos sen tekee siksi, että tykkää seksistä, go for it. Täällä ollaan vain kerran.

Kolme albumia julkaissut artisti kertoo haastattelussa, että hän kannattaa tasa-arvoa ja on feministi siinä mielessä, että hän tiedostaa naisen asemaan liittyvät epäkohdat ja tahtoo edistää tasa-arvoa.

Lue myös: Hurjat luvut siivittivät voittoon: Sanni on Suomen kuunnelluin naisartisti

Lue myös: HS: Maija Vilkkumaa tulistui Sannin musiikkivideo-kohusta: "Biisi on nyt liattu ja häpäisty"

Lähde: Anna

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat