Kuva: Senja Rapila

Ex-Salkkarit-tähdelle kova takaisku työelämässä - julkaisi rehellisen kirjoituksen

12.01.2017 08:07 - Senni Loikala - Luettu 1 638 kertaa

Suosikkisarjassa Isabella Holmia näytellyt Kirsi Ståhlberg kertoo blogissaan pettymyksestä suuren työprojektin mentyä alta.

Salatut elämät -sarjan Isabella Holmia vuosina 2008-2014 näytellyt Kirsi Ståhlberg, 36, julkaisi keskiviikkona blogissaan kirjoituksen, jossa hän kertoo pettymyksestään suuren teatteriprojektin peruunnuttua.

Pettymys on edelleen päällä teatteriprojektin peruuntumisen vuoksi, mutta kyllä täältä vielä noustaan! Kiitos kaikille lämmittävistä kommenteistanne ja tsemppauksistanne. Ne oikeasti helpottivat oloa, ja antoivat uskoa siihen, että jotain muuta on varmastikin tulossa”, Ståhlberg kirjoittaa.

Näyttelijä kertoo myös uskovansa, etteivät pettymyksetkään tapahdu sattumanvaraisesti, vaan asiat menevät niin kuin niiden kuuluukin mennä.

Minä olen aina ollut sellainen kohtaloon uskoja. Tämä voi kuulostaa, ja todennäköisesti kuulostaakin, "henkimaailman höpinöiltä", mutta jotenkin se auttaa minua jaksamaan vaikeissa paikoissa”, Ståhlberg pohtii.

Toiveissa uusia tuulia uralle

Ensi kesälle aikataulutetun teatteriprojektin peruuntuminen sai Ståhlbergissa blogin mukaan aikaan sen, että hän alkoi miettiä myös toisenlaisia uramahdollisuuksia.

Olen erittäin sosiaalinen ja viihdyn ihmisten seurassa. Olen lukenut ja opiskellut vuorovaikutustaitoja ja kouluttanut ihmisiä sillä saralla, ja niinpä yksi mahdollinen suunta tulevaisuudessa olisikin päästä työskentelemään näiden vuorovaikutusasioiden kanssa enemmänkin”, näyttelijä kirjoittaa.

Syyskuussa Ståhlberg julkaisi netissä avoimen työhakemuksen ja vieraili noihin aikoihin myös Radio Novan haastattelussa.

- On varmasti niitä, jotka ajattelevat, että tuossa on se luuseri, joka ei ole enää Salkkareissa, Ståhlberg tuumasi tuolloin.

Pääset lukemaan Ståhlbergin koko haastattelun tästä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat