Kuva: Mikko Räsänen

Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi Me Naisille: Hain terapiasta apua epäonnistuneeseen suhteeseen

30.03.2017 13:42 - Anna Hopi

Lääkäri ja tv-kasvo Emilia Vuorisalmi elää tällä hetkellä sinkkuna haastavan ihmissuhteen jälkeen.

Sekaisin lovesta -kirjan kirjoittajaa on tituleerattu julkisuudessa rakkaustohtoriksi. Aina kuitenkaan omakaan rakkauselämä ei suju hyvin, vaikka Emilia Vuorisalmi on rakkauteen syvemmin perehtynytkin. Viimeisimmässä parisuhteessaan hän joutui huonon kohtelun kohteeksi.

Mies, johon Emilia oli rakastunut, kohteli häntä ikävästi ja painoi alas. Vuorisalmi kertoo menneensä suhteeseen nopeasti mukaan ja heränneensä ystävien varoitteluun. Hän kuvaa tilannettaan myrkylliseksi rakastumiseksi, jossa rakkaus koukutti väärällä tavalla.

- Tällä kertaa minulla oli kuitenkin voimia irtautua hankalasta tilanteesta. Viimeisen suhteeni jälkeen päätin myös hakeutua terapiaan. Siellä pohdin, miksi vedän tietynlaisia ihmisiä puoleeni ja miten pystyisin muuttamaan sitä, hän kertaa Me Naiset -lehdelle.

Vuorisalmi sanoo olevansa suhteessa usein tarkertuva ja intensiivinen. Hän sanoo päätyvänsä usein suhteisiin ihmisten kanssa, jotka ovat yhtä intensiivisiä. Vuorisalmi pohtii, että voisi tulevaisuudessa tutustua uuteen mieheen ystäväpohjalta - ja katsoa tilanteen kehtitymistä kaikessa rauhassa.

Lähde: Me Naiset.

Lue myös: Miksi kumppani rakastuu toiseen? Suomalaisasiantuntija vastaa

Kilpailut

Uusimmat