Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Reino Nordinin käytös Maria Veitolan haastattelussa puhuttaa - katso miksi

07.04.2017 10:21 - Senni Loikala

Torstain Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa nähtiin vieraina Reino ja Maria Nordin. Sosiaalisessa mediassa käydään kuumana Reinon kyseenalaisina pidetyistä kommenteista.

Suomalainen näyttelijä ja muusikko Reino Nordin vieraili torstai-iltana arkkitehtipuolisonsa Maria Nordinin kanssa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa Maria Veitolan haastattelussa. Monia katsojia hämmensi Reinon käytös ohjelmassa ja keskustelu kävikin vilkkaana sosiaalisessa mediassa.

Ohjelmassa Reino kommentoi avoimesti tammikuussa noussutta kohua siitä, että poliisi epäili häntä rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta.

- Siitä tuli iso poliisioperaatio vähän liioitellen, mutta luojan kiitos perhe oli silloin Thaimaassa. Päihtynyt en omasta mielestäni ollut, kyllä se oli ihan perseestä. En ole Afganistanista paennut, mutta kyllä Suomen poliisikin osaa sinulle pahan olon tehdä, jos ne haluavat, mutta toki syyllinen olin - mutta en rattijuopumukseen, Reino sanoi.

Lisäksi Reino heitti ohjelmassa yleisölle kysymyksen siitä, mitä he ovat saaneet elämässään aikaiseksi. Hän itse kertoi olleensa mukana tuomassa reggaeta Suomeen.

- Aineenvaihtojäämissä saattoi olla kannabista ja autossa oli kannabista, siitä varmaan tulee tuomio, mutta me tuotiin reggae 2004 Suomeen, mitä te teitte? Minä en tiedä, Reino veisteli.

Ohjelmassa tuli myös puhe irtosuhteista ja huhupuheista siitä, että Reino olisi pettänyt vaimoaan ja käyttänyt huumeita.

- Ihmiset puhuvat minusta ihan sairasta paskaa. Ihan todella paljon. En tiedä, keitä nämä ihmiset ovat - he eivät ole istuneet minun pöydissä, vaikka olisin ollut juhlimassa ja minulla olisi mennyt lujaa, Reino kommentoi.

- On paljon ihmisiä, jotka sanovat, että he ovat panneet minun kanssani ja vetäneet kanssani huumeita. Tiedoksi ihmiset, minä en vedä huumeita, vaan teen töitä ja kasvatan lapsia tässä ankeudessa nimeltään Suomi Finland, Reino sanoi.

Aiemmin julkisuuteen levisi myös huhuja siitä, että Reino ja Maria olisivat asumuserossa. Vaikka tämä ei pitänyt paikkansa, kertoi Reino parisuhteen olleen myös koetuksella vuosien aikana.

- Me ollaan yritetty erotakin, myönnetään se nyt tässä. Siitä ei tullut mitään. Näin tapahtui oli monessa tilanteessa, se ei onnistunut.

Lue myös: Reino Nordin: "Suomessa ei saa puhua päihteistä eikä vapaasta ajattelusta"

Kilpailut

Uusimmat